08 / 05 / 2024

Necati Şahin projeleri

Necati Şahin projeleri

Bursa'nın iyi yönetilmediğini vurgulayan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, değişime makam koltuklarından başlayacaklarını belirterek, " Yapmadığı çalışmalardan dolayı Altepe'ye teşekkür ederiz " dedi...

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Şahin tarafından kuruldu.

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Aksaray Belediyesi dev projeleri hizmete açılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, söz verdiği dev projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Pendik projeleri Afganistan'a model olacak!

Afganistan belediye başkanlarından oluşan heyet Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek uygulanan projeler hakkında Belediye Başkanı Şahin’den bilgi aldı. Heyet üyeleri, bu projeleri Afganistan’a kazandırmak istediklerini dile getirdiler.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Vasip Şahin: Küçükçekmece yeni projelerle gelişecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Şahin tarafından 30 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Vasip Şahin Çatalca ve Silivri projeleri hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaşı ziyaret etti.

Fatma Şahin, Gaziantep'deki projeleri anlattı!

İç savaşı nedeniyle yıkıma uğrayan Suriye’yi, Gaziantep ayağa kaldıracak. Belediye Başkanı Fatma Şahin “Savaş bitince o ülkeyi, yabancı yatırımcının merkezi bu şehir inşa edecek” dedi.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Necati Şahin projeleri Haberi

Necati Şahin projeleri

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP'den aday gösterilmesi ile ilgili soruya cevap veren Necati Şahin, Bursaspor Yönetim Kurulu ve İnşaat Mühendisleri Odasındaki çalışmaları nedeniyle toplumun tüm kesimleriyle etkin iletişim kurduğunu ve bu görevlerinde daima doğrunun yanında olduğunu kaydetti. 

Toplu ulaşım ve suyun ateş pahası olduğunu ifaden eden Şahin, İnsanlığın temel ihtiyacı olan sudan bile atık bedeli gibi isimlerle ek para alındığım söyledi. Göreve geldiğimizde toplu ulaşımda ve suda indirimler yaparak vatandaşın bütçesine destek olacaklarının sözünü veren Şahin, "Bursa 5 yıldır yanlış yönetiliyor. Allah'tan Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, 2009'daki seçim vaatlerinin hepsini yapmadı. Yapsaydı Bursa'nın hali ne olurdu. Ben belki de Türkiye'de ilk kez, bir belediye başkanına yapmadığı hizmetlerden dolayı teşekkür...