28 / 08 / 2024

Necip Kalkan Bir şehrin yüzde 60ı gecekondu ise yapacağınız çok şey var

Necip Kalkan Bir şehrin yüzde 60ı gecekondu ise yapacağınız çok şey var

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan AK Partili Kalkan, "bir şehrin yüzde 60'ı gecekondu ise, sizin yapacağınız çok şey var" dedi.

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 11 MediaMarkt'ta! Bu fırsat ayağınıza bir kez gelir, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası MediaMarkt, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin! Aşağıda detaylar yer alıyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 Vatan Bilgisayar'da! Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!

Teknoloji marketlerinden biri olan Vatan Bilgisayar, satıştan kalkan iPhone 11 modellerini satışa çıkardığını duyurdu. Bu fırsat ayağınıza bir kez  gelir, aman kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de! Bu fırsatı şimdi kaçıran bir daha bulamaz!

İşte fırsat! BIM'de satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 yeniden BİM'de. Hem uygun fiyat hem de kaliteli performans için acele edin. Bu fırsatı kaçırmayın, stoklar sınırlı!

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya çılgın indirim! Bu fiyata piyasada kalmadı! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro'ya inanılmaz bir indirim yapıldı! Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız! Peki, iPhone 13 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte  16 Mart 2023 fiyat listesi..

İnanılır gibi değil! Bir zamanlar herkesin evine giren bu balığın kilosu 750 TL oldu!

Bir zamanlar sadece denize yakın yerlerde değil, şehirdeki ortalama hanelere de giren kalkan balığı artık sadece zenginlerin lüks sofralarında görülür oldu. Marmara ve Karadeniz’in bu geleneksel balığının kilo fiyatı şimdilerde 750 TL’den başlıyor.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

İMSAD'tan 'Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi'ne destek!

Türkiye İMSAD, koronavirüsün ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için hayata geçirilen Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi hakkında bir açıklamalarda bulundu.

Hükümet 100 milyar liralık Ekonomik İstikrar Kalkanı paketini açıkladı!

Hükümet, koronavirüs salgının etkilerini azaltmak için Ekonomik İstikrar Kalkanı adını verdiği paketle 100 milyar liralık bir kaynak setini devreye aldı.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

Kızılay’dan Fırat Kalkanı bölgesine bin konut!

Türkiye, Suriye’de hayatın normale dönmesi için yoğun şekilde çalışıyor. Bir çok alanda yardımlarda bulunan Kızılay şimdi de Fırat Kalkanı bölgesinde 1000 kalıcı konut inşa edecek.

Necip Kalkan Bir şehrin yüzde 60ı gecekondu ise yapacağınız çok şey var Haberi

Necip Kalkan Bir şehrin yüzde 60ı gecekondu ise yapacağınız çok şey var

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak İzmir'in dünü ve bugününü değerlendirdi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiri yağmuruna tuttu. Kalkan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in çalışmalarını örnek göstererek, "Geçtiğimiz hafta içinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın bir sunumuna katıldım. Sunumda 2016 ve sonrası Ankara için yapacaklarını anlattı. Ben, siyaset yapan, özellikle kalbinde belediyecilik olan herkesin o sunumu seyretmesini isterdim. İnanın muazzam bir sunum oldu. Bütün eski hali, yeni hali Ankara'ya yapılanları anlattı. Anlattıkça ben oturduğum koltukta koltuğun içine girdim, hüzünlendim, üzüldüm" dedi.


"Akdeniz'in yıldızıydı"


Kalkan, İzmir'in ilkleri şehri olduğunun altını çizerek, "İzmir İlklerin şehridir. Nam-ı diğer adı "Ege'nin incisi", "Akdeniz'in yıldızı" denen İzmir, hakikaten Akdeniz'in yıldızı idi. Akdeniz'in yıldızı İzmir'in 4 milyon 200 bin nüfusu...