02 / 05 / 2024

necip nasıl kimdir

necip nasıl kimdir

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, “Kentsel dönüşümün başarıya ulaşması için tüm aktörler uyumlu ve birlikte çalışmalı" çağrısında bulundu.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i kentsel dönüşümle yenilenmeli!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) sektörün sorunlarını ve kentsel dönüşümü masaya yatırdı. MÜFED Başkanı Necip Nasır, yapılan dönüşümün nitelikli olması ve toplumun beklentilerine cevap vermesi gerektiğini belirtti.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Necip Nasır: İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, İzmir'deki sağlıklı bina stoğunun, yalnızca yüzde 15 düzeyinde olduğu söyledi. Nasır, İzmir'de ada bazlı planlamayla kentsel dönüşümün tamamlanması gerektiğini belirtti.

Necip Nasır: Ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, çimento firmalarının yaptığı zammın bir bölümünü geri çektiklerini, ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalıştıklarını söyledi.

Necip Nasır: İzmir'de sağlıklı yapı stoku yüzde 15!

Seçim sonrası piyasalardaki olumlu havanın, inşaat sektörünü de olumlu yansıdığını belirten MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Maliyet ve kredi faizleri düştü, yatırımın önü açıldı" dedi.

Necip Nasır: İnşaat sektörü hareketlenecek!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

Art mirasçı atama nasıl yapılır?

Medeni Kanun gereğince mirasbırakan, ölüme bağlı tasarrufuyla önmirasçı atadığı kişiyi mirası artmirasçıya devretmekle yükümlü kılabiliyor. Peki, art mirasçı atama nasıl yapılır? Art mirasçı kimdir?

Asansör bakımı nasıl yapılır?

Asansörün bakımı, bina sorumlusu ile bakım sözleşmesi imzalayan asansör monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılır. Peki, asansör bakımı nasıl yapılır, Apartmandaki bina sorumlusu kimdir?

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

AK Parti İzmir l'inci Bölge 6. sıra Milletvekili Adayı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, gerek iş yaşamı gerekse görev aldığı önemli sivil toplum kuruluşlarından edindiği birikimlerle İzmir ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.

Necip Nasır: Kentsel dönüşüm yık-yap modeli oldu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Yönetim Kurulu Başkanı Necip Nasır, kent dönüşümünde aktörün "bölgesiyle bütüncül planlar hazırlayan ilçe belediye başkanları" olması gerektiğini belirterek, şu anki dönüşümün "yık-yap" modelinde olduğunu kaydetti.

Necip Nasır: Kentsel dönüşümde hedef; yaşanabilir İzmir!

Eski binaları yıkıp yerine yenisini yapmanın, sadece depreme karşı dayanıklılığı artıracağını, fakat kenti bir beton yığınına çevireceğini savunan Necip Nasır, "Bizden sonraki nesillere daha yaşanabilir bir İzmir bırakmak istiyoruz" diye konuştu.

necip nasıl kimdir Haberi

necip nasıl kimdir

Kentsel dönüşüm yasasının aslında sosyal bir proje olduğunu kaydeden Necip Nasır, uygulatılabilmesi için insanları teşvik edecek ve zorlayacak bir tarafının da olması gerektiğini vurguladı. Nasır, "İzmir'de olması gereken ivme yakalanamadı. Bu yasanın verdiği yetkiyle bina yenilemeler yapılıyor. 'Eskiyi yık, yenisini yap' sistemi uygulanıyor. Bunu doğru bulmuyorum. Binalar belki depreme dayanıklı olacak; ama kent beton yığını haline gelecek. Burada en büyük görev yerel yönetimlere, kısacası belediyelere düşüyor" dedi.


Kentin gelecek projeksiyonunu ortaya koyan 20, 30, hatta 50 yıllık planların olmasının önemine dikkat çeken Nasır “Önemli olan çözüm üretebilmek. Diğer illerde bu iş nasıl çözülüyor ona bakılmalı. Hızlı bir şekilde planların yapılması lazım. Bölgesiyle bütüncül bir yapı planlanması ve bunun Büyükşehir Belediyesi'nin kontrolünde yapılması önemli. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun dile getirdiği gibi...