20 / 05 / 2024

necip nasır ulaşım planı açıklaması

necip nasır ulaşım planı açıklaması

İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Salhane bölgesi, her geçen gün yeni rezidanslar ve iş merkezleriyle gelişmeye devam ederken, artan nüfus ve bina yoğunluğu trafik sorununu gündeme getirdi.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? Öğrenci ulaşım desteği nasıl yapılır?

Öğrencilere verilen ulaşım yardımına dair detaylar araştırılıyor. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Peki Öğrencilere ulaşım desteği nasıl olacak? İşte detaylar!

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

necip nasır ulaşım planı açıklaması Haberi

necip nasır ulaşım planı açıklaması

İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Salhane bölgesi, her geçen gün yeni rezidanslar ve iş merkezleriyle gelişmeye devam ederken, artan nüfus ve bina yoğunluğu trafik sorununu gündeme getirdi.


Bayraklı ilçesindeki Salhane bölgesinde, 500 bin kişinin yaşaması ve günde bir buçuk milyon kişinin etkileşim halinde olması beklenirken, cazibe merkezi haline gelen bölge rezidanslar ve iş merkezleriyle hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Mevcut bina ve nüfus yoğunluğunun artmasıyla birlikte bu durum trafik sorunu da gündem taşıdı. Bölgenin geleceği üzerine konuşan Şehir Planlamacıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, ulaşım master planlarının olası risklerin büyüklüğünü gösterdiğine dikkat çekti.


Bölgeyle ilgili ulaşıma dair yeni çözümler getirmenin şart olduğunu vurgulayan Kocaer, mevcut toplu taşıma sisteminin gelecek yoğunluğu kaldıracak kapasitede olmadığını kaydetti. Bölgede birçok projenin devam ettiğini...