29 / 04 / 2024

Necip Radyocu

Necip Radyocu

Koçremo Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamil Feridun Özkaraman, Mukadder Özkaraman, Necip Radyocu tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

İstanbul'a Necip Fazıl Müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı açıklamada, şair, yazar ve düşünür Necip Fazıl Kısakürek için bir müze veya kültürevi açacaklarını dile getirdi.

Ümraniye İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi imar değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye'de İnkılap ve Necip Fazıl Mahallesi'nde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı değişikliğini askıya çıkardı...

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

Necip Nasır'dan yeni imar yönetmeliğiyle ilgili müteahhitlere çağrı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.

Necip Radyocu Haberi

Necip Radyocu

Koçremo Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamil Feridun Özkaraman, Mukadder Özkaraman, Necip Radyocu tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


Koçremo Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Styropor (sert köpük) ısı yalıtım malzemleri plastik tabii ve suni mermerden çimento ve katkı maddelerinden alçı seramik ve diğer endüstriyel maddelerden mamul her türlü sert köpükten mamul ambalaj fayans, künk, düz heraklift, tuğlav ve yapı elemeanları imalatı, alımı, satımı, ihracatı ithaltını yapmak.


Koçremo Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kağıthane, İnönü Caddesi, Hoşgör Sokak, No:3...