03 / 05 / 2024

Necmi Afsuroğlu

Necmi Afsuroğlu

Antakya Hilton Müze Otel, 66 çelik kolon üzerine inşa edilen ve 850 metre karelik büyüklüğüyle Dünya'da bulunan en büyük taban mozaiğine ev sahipliği yapan yapısıyla misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Hatay'daki 3 katlı bina kentsel dönüşümle yenilenecek!

Defne ilçesindeki Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi arkasında çökme tehlikesi geçiren üç katlı Mürşit Apartmanı kontrol altına alınırken, Başkan İbrahim Yaman, binanın yıkım işlemlerinden sonra kentsel dönüşümle sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Antakya Hilton müze oteli inşaatı incelendi!

Kadir Teksöz ve beraberinde esnaf odası başkanları Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden ve mimar Emre Arolat imzası taşıyan Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Antakya Hilton Müze Oteli Hatay'ın turizmine ivme kazandıracak!

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz, Esnaf Odası Başkanları, Antakyalı işadamı Necmi Asfuroğlu tarafından yapımı devam eden Antakya Hilton müze oteli, ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar.

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.

Necmi Kadıoğlu: Dönüşümle yeni bir şehir yapılandırdık!

Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biz kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir yapılanması gerçekleştirdik" dedi.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Acunkent mağdurları Necmi Kadıoğlu'yla görüştü!

Acunkent Mağdurları dün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'yla görüştü, Acunkent Mağdurları Derneği'nin sıkıntılarını dinleyen Başkan Necmi Kadıoğlu Acunkent projesinin inşaatının bitmesi için tarafların anlaşması gerektiğini vurguladı.

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. İşte Başkan Kadıoğlu ile yapılan o görüşmenin detayları...

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüşemedi!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecekti, Başkan Necmi Kadıoğlu'nun kardeşinin vefatı sebebiyle görüşme gerçekleşemedi. İşte UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan yeni açıklama...

Necmi Afsuroğlu Haberi

Necmi Afsuroğlu

Yatırımcı Necmi Afsuroğlu, HESOB Heyeti'ni, inşaatı devam eden Otel noktasında ağırladı.


Antakya  Hilton Müze Otel  HESOB Üyelerini  ağırladı

Tarihi Antakya Sokak Mimarisi, sahip olduğu eşsiz Mozaikleri, prefabrike yatak odalarıyla oluşan katları ve çelik kolonlar üzerinde yükselen mimarisi ile dikkat çeken, Antakya Hilton Müze Otel, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kadir Teksöz ve beraberinde Esnaf Odası Başkanlarını ağırladı.  Otel'in Genel Müdürü Aydın Duran'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Necmi Afsuroğlu ve oğlu Asaf Asfuroğlu tarafından karşılanan Esnaf Heyeti'ne, inşaatın geldiği son durum yanı sıra, geçirdiği evreler de anlatıldı.


-ASFUROĞLU'NA ÖVGÜ-

İşadamı Necmi Afsuroğlu tarafından 2009 yılında yapımına başlanan ve ünlü Mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Antakya Hilton Müze Otel'e dair verilen bilgide,  inşaatın başlamasıyla birlikte yapılan kazılarda arkeolojik kalıntıların fark edildiği ve 5...