16 / 06 / 2024

Necmi Bilgen

Necmi Bilgen

Genel Koordinatör Bilgen: Hedefimiz havaalanını 2014’ün Mayıs ayında Allah’ın izniyle hizmete açmak

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Bilgen Hırdavat İnşaat ve Makina Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgen Hırdavat İnşaat ve Makina Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Serkan Yetişkin tarafından kuruldu.

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. Necmi Kadıoğlu, 13 yıl 8 aydır yürüttüğü başkanlık görevinden ayrılma nedenine ilişkin ise, sağlık sorunlarını gerekçe gösterdi.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Esenyurt'a ikincir termal tesis kazandırılıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçeye ikinci termal ve sağlık tesisi kazandırılıyor. Başkan Kadıoğlu “Kaplıcalar diyarı Esenyurt olacak” diyerek ikinci termal havuz projesini yerinde inceleyerek ilk denemeyi bizzat kendisi gerçekleşti

Mehterçeşme Talebe Yurdu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Mehterçeşme Mahallesinde, Mehterçeşme Talebe Yurdu temeline ilk harç döküldü. Mehterçeşme Talebe Yurdunun temel törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Mehterçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Saçan katıldı

Esenyurt'taki dönüşümle yeni bir şehir planlaması yapıldı!

Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bu ülkede bizim görevimiz barışı ve kardeşliği inşa etmektir” dedi.

Necmi Kadıoğlu: Dönüşümle yeni bir şehir yapılandırdık!

Esenyurt Sultaniye Mahallesi Turgut Reis Konutları sakinleri tarafından hazırlanan çay sohbetine Katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biz kentsel dönüşüm ile yeni bir şehir yapılanması gerçekleştirdik" dedi.

Esenyurt Mehterçeşme Talebe Yurdu inşaatı başladı!

Mehterçeşme Talebe Yurdunun açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mehterçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Saçan, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Oktay Saçan ve vatandaşlar katıldı.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

Necmi Bilgen Haberi

Necmi Bilgen

Çukurova Bölgesel ve Uluslararası Havalimanı Genel Koordinatörü Necmi Bilgen, Mayıs 2014’te tesisin hizmete gireceğini bildirdi.
Tarsus Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret eden Bilgen, Tarsus’da yapılacak Çukurova Bölgesel Havaalanı Projesi ile ilgili etüt çalışmalarının tamamlandığını, şantiye tesislerini kurmaya başladıklarını belirtti.
Havaalanının bölge ekonomisini canlandıracağını ifade eden Bilgen, şunları kaydetti:
"100’ün üzerinde mühendisle arazi proje çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Tamamlanan alan projelerinin ardından sürdürülen tatbikat projeleri eylül sonu itibariyle bitecek. Ancak biz projeyi beklemeden çalışmalara başladık.
Harita çalışmaları tamamıyla bitti. Zemin etütleri tamamlandı. Şantiye tesislerini kurmak için imar kazılarını yaptık. Kuracağımız 120 metreküplük 3 büyük beton santrali ile günde 3 bin metreküp beton dökeceğiz."
Bilgen, havaalanını 18 ayda bitirmeyi planladıklarını belirterek, "Hedefimiz havaalanını 2014’ün Mayıs ayında Allah’ın izniyle hizmete açmak.
İdarenin...