22 / 07 / 2024

Necmiye Işıklı

Necmiye Işıklı

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmiye Işıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beşiktaş, Tepecik Yolu İncesu Sokak, Derya Sitesi, B2 Blok'ta kuruldu.

İnşaat sektöründe maliyetler katlanıyor! Ev almak için şimdi doğru zaman mı? Parayı mevduata yatırmak daha mı mantıklı? 

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artışlar sebebiyle ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale geldi. Peki ev almak için şimdi doğru zaman mı? Parayı mevduata yatırmak daha mı mantıklı? 

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya Tesisleri satışına tepki! 70 milyon euro için satılması mantıklı değil!

Galatasaray'ın son gayrimenkulü olan Florya tesislerinin 70 milyon euroya satılacağı gündeme gelirken, Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve divan kurulu üyesi Turgay Kıran satışa tepki göstererek '70 milyon euro için satılması mantıklı değil!' dedi. 

Krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? İşte o hesap! 

Gayrimenkul sektörü için getirilmesi planlanan yeni vergiler, konut yatırımının şu an mantıklı olup olmadığını gündeme getirdi. Peki krediyle konut almak mı daha mantıklı, fonlara yatırım yapmak mı? 

Doğalgazda yeni dönem başlıyor! 81 ilde faturalara köklü değişiklik geliyor...

81 ilde uygulanan bedava doğalgaz uygulaması sona erdi. Fakat hükümet kaynaklarına göre faturalarda yeni dönemin başlayacağı kaydedildi. Doğalgaz faturalarında köklü değişiklik yapılacağı kaydedildi.

Japon deprem uzmanı Marmara için büyüklük vererek uyardı! Felaket senaryosunu duyanlar inanamadı!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen Marmara Denizi depremi için bu defa büyüklük vererek uyardı. İşte Yoshinori Moriwaki'nin o açıklamaları...

Rifat Hisarcıklıoğlu: Sanayide müthiş bir yatırım iştahı var ama arsa bulamıyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin merakla beklenen 80. Mali Genel Kurulu'nda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sanayide müthiş bir yatırım iştahı olduğunu ama arsa bulamadıklarını söyledi.

Depreme dayanıklı binalar nasıl olmalı? Uzman isim iki kritik özelliği açıkladı! 

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Abdulkerim İlgün, depremlerin afete dönüşmemesi ve binaların daha dayanıklı olması için alınabilecek önlemlerle ilgili bilgiler paylaştı.

1940 yılında dar gelirli aileler için dayanıklı ucuz evler inşa edilmiş!

1940 yılında tahta, dayanıksız ve saz gibi yerlerde yaşayan aileler için ucuz ve dayanıklı evlerin yapılmasına karar verilmiş. 

İstanbul'da ortalama ev fiyatları 200 bin, ABD'de 400 bin dolar! Yatırım için batıya koşmak mantıklı mı?

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2023'te yüzde 163,7 arttı. Peki Türkiye'deki fiyatlara karşın yatırım için batıya koşmak mantıklı mı? İşte ayrıntılar...

Depreme dayanıklı sağlam yapılar için tek şart: Gerçek bir denetim!

Ülke genelinde deprem zararını azaltmak için toplumsal olarak bilinçlenmek ve depreme dayanıklı yapılaşmanın hayata geçirilmesi gerekiyor.

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölgeyi açıkladı ve ilkbaharı işaret etti: 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hakkari'de peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu ve 7 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyleyerek, ilkbaharı işaret etti. İşte o açıklama...

Necmiye Işıklı Haberi

Necmiye Işıklı

Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmiye Işıklı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.


Kuyucuoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane, otel inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak   2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...