18 / 05 / 2024

Neden konut alıyoruz

Neden konut alıyoruz

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

Yabancılara neden konut satamıyoruz? 

Sabah gazetesi yazarı Hülya Güler, yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Peki yabancıya neden konut satamıyoruz? İşte Hülya Güler'in o yazısı...

Konut alımında trendler değişti!

Artık konutların her bir köşesi için ‘nasıl daha işlevsel hale getirilebilir diye düşünüyoruz. Açıkçası estetik kaygılar ikinci planda kaldı. Konut alımında trendler değişti. Peki artık konut alınırken nelere dikkat ediliyor?

Şirketler neden dolar alıyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Şirketler neden dolar alıyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Peşin alımlardaki indirim konut alıcısını cezbetti!

Peşin alımlarda indirim oranlarının yüzde 30’lara varması, ev almak isteyen vatandaşları da konut alımında peşin para ile ev almaya yönlendirdi.

Konut alım satımında tapu harcı muafiyeti kimleri kapsıyor?

Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs “Konut alım satımında tapu harcı muafiyeti kimleri kapsıyor” konulu yazı kaleme aldı…

Dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisi!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Gayrimenkul sektöründe uygulanan dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisini değerlendirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır'ı imar etmek için çalışıyoruz!

Diyarbakır'da katıldığı Gençlik Festivali'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz." dedi.

Konut alıcısı için fırsat dönemi!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektöründe yapılan kampanyaları değerlendirdi. Yılmaz, konut alıcısı için fırsat dönemi yaşandığını söyledi.

Konut alıcısı Ağustos 2018'de bitmemiş konutu tercih etti!

Ağustos ayı REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Açıklanan verilere göre konut alıcıları inşaatın geleceğine güvendi ve konut yatırımlarından vazgeçmedi. 

Konut alıcıları bitmiş konutları tercih ediyor!

Gayrimenkul sektörünün büyümesi için maketten satışlar oldukça önem teşkil ediyor.  Ancak Haziran ayında maketten konut satış verilerinde azalma görüldü. Konut alıcılarının tercihi bitmiş konutlara yöneldi.

Konut alımında fırsat dönemi!

Hükümet tarafından konut piyasasını canlandırmaya yönelik atılan adımlar, gayrimenkul firmalarının ödeme ve indirim kampanyaları gibi pek çok fırsat, konut alımında tüketiciye büyük avantajlar sağlıyor. 

Amerika, konut alımında Türklerin birinci tercihi oldu!

Gayrimenkul yatırımında rotasını yurt dışına yönelten Türklerin konut alımında birinci tercihi Amerika oldu. isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, dolar bazında yüzde 20 gelir sağlandığını belirtti...

Konut alıcıları için cazip daire tipleri!

Efe Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Paris Efe, konut alıcısına cazip daire tiplerini kaleme aldı. Efe, beyaz yakanın bütçelerine ve ödeme şartlarına en yakın ödeme planı genellikle 1+1 daire planı olduğunu belirtti...

Neden konut alıyoruz Haberi

Neden konut alıyoruz

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor. Seminer, Türkiye'nin bu alanda önde gelen uzmanlarından Dr. Yener Coşkun tarafından verilecek.


Gayrimenkul değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde verilen mesleki eğitimler kapsamında 6 Şubat 2016 tarihinde “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” konulu seminer düzenleniyor. TDUB üyeleri için düzenlenen bu ücretsiz seminere katılmak isteyen değerleme kuruluşlarının 3 Şubat Çarşamba gününe kadar kadar [email protected] adresine üyelik bilgilerini ileterek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Ağaoğlu My Office Kuzey Toplantı Salonunda düzenlenecek eğitim semineri, konu hakkında Türkiye'nin önde gelen değerleme uzmanlarından Dr. Yener Coşkun...