07 / 05 / 2024

Nef 04 Rezidans Kağıthane satılık

Nef 04 Rezidans Kağıthane satılık

Nef 04 Kağıthane projesinin haritası haberimizde yer alıyor. Nef 04 Kağıthane projesi için ön talep süreci başladı...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Gölköy Yalıkavak iletişim!

Nef, Bodrum'da ikinci projesi Nef Gölköy için ön talep topluyor. Nef Gölköy projesinde rezidans daire, villa ve otele yer veriliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

Nef Ataköy 22’de yaşam başlıyor!

Nef, 2016 yılının “En İyi Rezidans” projesi seçilen Nef Ataköy 22’de daire teslimlerine başladı. Ataköy'de 25 bin m2'lik bir alanda yer alan toplam 1493 konuttan oluşan Nef Ataköy 22 projesinde, 1+1’den 4+1’e değişen büyüklükte deniz ve şehir manzaralı daireler bulunuyor.

Novu Kız Öğrenci Rezidansı oda fiyatları!

Novu Kız Öğrenci Rezidansı'nda fiyatlar 1.195 TL'den başlıyor. Novu Kız Öğrenci Rezidansı, Nef konseptinde tasarlandı...

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Kağıthane Nef 04 satış ofisi!

Kağıthane Nef 04 projesi için ön talepler toplanıyor. Nef Kağıthane 04 projesi yakında satışa çıkarılacak...

Nef Kağıthane 04 Projesi!

Timur Gayrimenkul, Nef Kağıthane 04 Projesi için ön talep toplamaya başladı. Projede 1+1 ve 2+1'ler olacak...

Nef Kağıthane 4 iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Nef Kağıthane 04 projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor...

Nef 04 Kağıthane proje alanı!

Nef 04 Kağıthane projesinin haritası haberimizde yer alıyor. Nef 04 Kağıthane projesi için ön talep süreci başladı...

Nef Kağıthane 04 projesinde ön talep zamanı!

Nef Kağıthane 04 projesinde ön talepler alınmaya başlandı. Timur Gayrimenkul'ün projesi Nef Kağıthane 04, önümüzdeki aylarda satışa çıkarılacak...

Nef 04 Rezidans Kağıthane satılık Haberi

Nef 04 Rezidans Kağıthane satılık


İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nef 04 Kağıthane projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nef 04 Kağıthane projesi için ön talep toplanıyor.


Nef 03 ve Nef 11 projelerinin arasında kalan Nef 04 Kağıthane projesi Ofishane'nin karşısında yer alıyor. Nef 04 Kağıthane projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.


Nef 04 Kağıthane projesinde Foldhome konsepti sayesinde birçok eğlence ve aktivite alanları olacak. Nef 04 Kağıthane projesinin yakın zamanda satışa çıkarılması bekleniyor.


Nef 04 Kağıthane proje alanı;



Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/nef-kagithane-4

Gülcihan...