20 / 05 / 2024

Nef Bahçelievler basın toplantısı

Nef Bahçelievler basın toplantısı

Nef, bu yıl yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi sonrası söz verdi gibi yatırımlarını daha hızlı bir biçimde sürdürmekte.Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur ev sahipliğindeki bu özel buluşma 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Benesta Podio Bahçelievler 120 ay vadeyle ön satışta! 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde ön satış süreci tüm hızıyla devam ediyor. Projede 120 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 15 yıl vadeli 0,64 faiz kampanyası!

Nef, 2020'de teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 15 yıl vadeli 0,64 faiz fırsatı sunuyor...

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Bahçelievler Basın Sitesi konut sakinleri mağdur oldu!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan Basın Sitesi’nin riskli olması sebebi ile boşaltılması sonucunda konut sakinleri mağdur oldu. Daire ve dükkân sahipleri, nakliyat parası bulamadıklarından dolayı eşyalarını çıkartamıyor. 

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler basın toplantısı Haberi

Nef Bahçelievler basın toplantısı

Nef, bu yıl yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi sonrası söz verdi gibi yatırımlarını daha hızlı bir biçimde sürdürmekte.


Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini ilk kez birebir aktarmaktan mutluluk duyacak.


Nef'in, gayrimenkul ve tasarım anlayışını değiştireceğine inandıkları, bu yeni projeleri ve işbirliklerini tanıtacağı, Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur ev sahipliğindeki bu özel buluşma 13 Ekim 2016 tarihinde...