12 / 05 / 2024

NEF Bebeköy projesi

NEF Bebeköy projesi

Dünyaca ünlü isimlerin tercihi lüks otel markası Viceroy, İstanbul’un en değerli arazileri içerisinde bulunan Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı NEF Bebeköy projesinin 58 odalı otelini 20 yıllığına işletmek için Timur Holding ile el sıkıştı

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Nef Koruköy Eylül'de satışta!

NEF'in en prestijli projelerinden olan Nef Çekmeköy projesinin 3. etabı olan Nef Koruköy projesi Eylül ayında satışa çıkacak...

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

NEF Çekmeköy'de ticari alanlar çok yakında satışta!

Özyeğin Üniversitesi'nin yanı başında, binlerce konutun yer aldığı, Türkiye'nin en hızlı satan projesi NEF Çekmeköy'ün ticari alanları çok yakında satışa çıkıyor. 

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

NEF Çekmeköy nerede?

NEF Çekmeköy projesi toplamda 409 daireden meydana geliyor. NEF tarafından hayata geçirilen projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Peki NEF  Çekmeköy nerede?

Nef Koruköy Konut Projesi!

Nef Koruköy Konut Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Proje Nef Çekmeköy'ün 3. etabı olarak yükselecek...

Nef Koruköy nerede?

NEF Çekmeköy'ün 3. etabı olarak projelendirilen Nef Koruköy projesi çok yakın zaman içerisinde satışa çıkacak. 

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları!

Toplam 1.500 adet konutun yer aldığı Nef Çekmeköy projesi 180 bin metrekare alana sahip. Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy'de NEF Ormantepe projesine hazırlanıyor. NEF Ormantepe projesi yakında satışa sunulacak. NEF Çekmeköy Ormantepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

NEF Bebeköy projesi Haberi

NEF Bebeköy projesi

Dünyaca ünlü lüks otel markalarının İstanbul ilgisi bitmiyor. Astaş Holding’in Kuruçeşme Arena’yı satın alıp burada kuracağı oteli işletmesi için lüks otel markası Mandarin Oriental ile anlaştığını duyurmasının hemen ardından İstanbul Boğazı dünyaca ünlü bir başka lüks otel markasının tercihi oldu. ABD merkezli otel markası Viceroy’un Avrupa’daki ilk otel yatırımını yapacağı Bodrum’un ardından ikinci oteli İstanbul Boğazı’ndaki NEF Bebeköy projesi içerisinde olacak.


GELECEK YIL HİZMETE AÇILACAK

İstanbul’un Boğaz manzaralı Bebek sırtlarında Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün mülkü olan eski Fransız Yetimhanesi’ni Bebeköy projesiyle yeniden hayata döndüren Timur Holding, burada 15 dönüm içerisinde kalan 58 odalı bina için Viceroy ile anlaşmaya vardı.


Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Viceroy ile ön anlaşma imzaladıklarım, resmi imzayı ise eylül ayında atacaklarını söyledi. Alman bilgilere göre 10 +...