07 / 05 / 2024

Nef Bodrum satışları 2016

Nef Bodrum satışları 2016

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum'da konut satışları yüzde 83.1 arttı!

Bodrum'a yabancı ve yerli yatırımcıların pandemiye rağmen ilgisi devam ediyor. İlçe merkezinde konut satışları Haziran-Ağustos döneminde yüzde 83.1 arttı. 

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum'da konut satışları yüzde 125 arttı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçeye yapılması gereken yatırımları, konut ve turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri anlattı. Kocadon, konut satışlarının yüzde 125 arttığını açıkladı.

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Nef Bodrum satışları 2016 Haberi

Nef Bodrum satışları 2016

Timur Gayrimenkul ve Nef’in, İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk projesi Nef Bodrum projesi 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.


2 bin metrekare kumsal ve 460 metre sahil şeridenden meydana gelen Nef Bodrum'da  88 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen dubleks ve tek katlı daire seçenekleri bulunuyor. Nef Bodrum projesinde fiyatlar 300 bin eurodan başlıyor. 



Gündoğan ile Yalıkavak arasında inşa edilen Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum projesinde dünyanın en iyi otellerinden biri yer alacak. 


Yalıkavak Nef Bodrum'un sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, spa, sauna, fitness bulunuyor. 


Nef Bodrum iletişim;

Tel: 444 9 633

Web: http://www.nefbodrum.com

Öznur YASLI/...