04 / 05 / 2024

nef Cityscape 2015

nef Cityscape 2015

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

NEF Bodrum geliyor!

2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde satışlarını tamamlayan Nef yeni bir projeye imza atıyor. Nef yurtdışında da birçok projeye imza atıyor. Yeni proje Muğla Bodrum'da yükselecek.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Sign of the City Awards'tan Nef'e 3 ödül!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City Awards 2015'ten 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaldaşımlan ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015'te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City’de 3 ödüle layık görüldü!

Gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef, Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.

Nef faaliyetlerini New York'a kadar genişletiyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, geçtiğimiz haftalarda Dubai'de yapılan gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape Global'de projelerinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Nef'e Europen Property Awards’tan 3 ödül!

2015’te dünyanın en prestijli ödüllerine abone olan Nef, European Property Awards’ı da ödül koleksiyonuna ekledi. Nef, 2015 yılının ilk 9 ayında prestijli 13 ödül kazanmış oldu.

Pana Yapı Cityscape 2015'te kentsel dönüşüm projelerini tanıttı!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı Cityscape’i değerlendiren Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, fuardan Türk firmalarının çok verimli döndüğünü söyledi.

Murat Kurum'u gururlandıran tablo ne oldu?

Cityscape 2015'de Türk firmalarına olan talep ile geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO’nun İstanbul Üsküdar’daki 17.2 dönümlük arazisine 810 milyon liralık rekor sayılabilecek satış geliri teklifinin gelmesi, Murat Kurum'u oldukça keyiflendirdi.

Cityscape Global 2015'te Türkiye rüzgarı esti!

8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai’deki World Trade Center’da gerçekleştirilen Cityscape Global 2015, yine dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcilerinin buluşma noktası oldu.

nef Cityscape 2015 Haberi

nef Cityscape 2015

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Eylül ayı sonunda Türkiye lansmanını yapmayı planladığı İnistanbul Lokal projesinin yabancı yatırımcılara ön tanıtımını da Dubai'de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı. Dubai Cityscape Global 2015'te Ataköy'ün yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22 projesini sergileyen Nef, aynı zamanda iş GYO ile beraber gerçekleştirmeyi planladıkları ikinci proje olan İnistanbul Lokal projesini de ilk kez Dubai Cityscape'te tanıttı. Yatırımcılardan büyük ilgi gören projenin Türkiye lansmanı eylül ayının sonunda yapılacak. İnistanbul Gala'da 3 hafta gibi kısa bir...