03 / 05 / 2024

nef foldcity nedir

nef foldcity nedir

Nef’ten, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerini bekleyenlere müjde. Nisan 2020’de teslim edilecek dairelerde yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim uygulanacak…

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Foldcity'den ev alacaklara yeni kampanya!

Nef, patentli keşfi “Foldhome” konseptini bir adım ileriye taşıyor. Paylaşım ekonomisini gayrimenkul sektörüne taşıyan Nef’in yeni keşfi “Foldcity” ile Nef müşterileri artık şehrin onlarca farklı lokasyonunda bulunan Nef projelerini kullanabilecek.

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!

Nef'teki evin kapısını açan kart,  İstanbul'un 25 farklı noktasındaki Nef'in de kapılarını açacak. Dünyada ilk kez uygulanan Foldcity ile Nef projelerindeki sosyal alanlardan yararlanılabilecek.

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef ev değiştirme kampanyası ile Nef'in 3 projesinden ev almak kolaylaşıyor. Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli... Peki Nef ev değiştirme kampanyası nedir?

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Nef kolay yatırım nedir?

Nef yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında daire alacak kişiler için ödemelerde çeşitli imkanlar sunuluyor. Peki Nef kolay yatırım nedir? İşte tüm detayları...

Kadastro nedir?

Ülke sınırları dahilindeki taşınmazların imar planlaması ve işlemlerinin belirli bir düzen içerisinde yürütülmesini sağlayan kadastro hakkında merak ettikleriniz bu haberde. İşte kadastro nedir? için ayrıntılı yanıtlar...

Devremülk nedir?

Müstakil bir konuta belirli tarihlerde sahip olma devremülk kavramının içeriğini oluşturuyor. Söz konusu bu sahip olmada güdülen amaçlar arasında tatil yapmak, sağlık, kaplıca vb. olgular geliyor. İşte devremülk nedir? sorusunun detayları...

Satış vaadi sözleşmesi nedir?

Gayrimenkul alım satımında taraflar arası bir ön sözleşme niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi için en önemli kriter, noter huzurunda yapılması. Satış vaadi sözleşmesi nedir? için tıklayın..

Vergi değeri nedir?

Gayrimenkul sahibi olan herkesin ödemekle yükümlü olduğu vergi değeri nedir? sorusunun yanıtını arıyorsanız, bu habere tıklayın..

İntifa hakkı nedir?

İntifa hakkı nedir, intifa hakkı nasıl kurlur, maliyeti nedir... İşte tüm detayları ile intifa hakkı...

nef foldcity nedir Haberi

nef foldcity nedir

Yaptığı yenilikçi projeler ile adından sık sık bahsettiren Nef, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinde 31 Ocak’a kadar yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

Nef; modern mimarisi ve ulaşım kolaylığı ile şehrin göbeğinde, yeşilliklerin içinde, hayalinizdeki evi Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler ile size sunuyor.

Yeni yıla özel yaptığı, Nisan 2020 teslimli Nef Çekmeköy’ yüzde 0.79 faiz fırsatı ve Haziran 2020 teslimli Nef Bahçelievler’de peşin alımlarda yüzde 30 indirim avantajı sağlıyor.

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun

Dünyada ilk kez uygulanan Foldctiy ile Nef’ten alacağınız bir ev ile İstanbul’un 25 farklı noktasındaki Nef projelerinde; misafir evler, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor salonları gibi onlarca alan sizin olacak.

Bir Nef sahibi olmak aynı zamanda Foldcity ile...