05 / 05 / 2024

Nef gayrimenkul 2015 projeleri

Nef gayrimenkul 2015 projeleri

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, " Türkiye'de karlılıklar çok düşük. Bu nedenle ben işimi yurtdışına taşıyorum. Türkiye'de arsa sahibi kazanıyor. Ama yurtdışında müteahhit de kazanıyor." dedi.

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

Erden Timur'dan 15 Temmuz değerlendirmesi!

NEF Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Timur,  Türk Milleti’nin evi bildiği vatanını korumak için din, dil, düşünce ayırt etmeden tek vücut olduğunu söyledi.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Nef, gayrimenkul geliştirmek için EBRD ile güç birliğine gitti. 120 milyon dolarlık sermaye ile Nef& EBRD Gayrimenkul A.Ş.’yi kuran Nef ve EBRD, ilk etapta 600 milyon dolar yatırımla 5 bin konut, 6 bin yatak kapasiteli akademik rezidans geliştirecek.

Metal Gayrimenkul 2015 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul, bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2015 yılı olağan genel kurul toplantısının sonucunu ve gündem maddelerini paylaştı.

Metal Gayrimenkul 2015 yılı kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, olağan genel kurulun onayına sunulmasına toplantıya katılanların oybirliği ile karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 genel kurulu sonucu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2015 yılı genel kurul toplantısı sonucu Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Eskidji Gayrimenkul, bölge ortaklıklarını ödüllendirdi!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 8 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Şirket Yönetim Kurulu'nun 2015 Yılı Kar Dağıtım Önerisi hakkında bilgilerini ve raporunu yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2015 yılı finansal raporları!

Edip Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Metal Gayrimenkul 2015 yılı finansal tabloları!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 1 Ocak 2015 -31 Aralık 2015 dönemine ait bağımsız denetimden geçen finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen rapor...

Metal Gayrimenkul 2015 yılı faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen denetlenmiş rapor şöyle...

Nef gayrimenkul 2015 projeleri Haberi

Nef gayrimenkul 2015 projeleri

ÇOK iddialı genç bir iş adamı ile karşı karşıyayız. 20 milyar dolarlık bir inşaat şirketi olmayı hedefliyor. Dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olacaklarını söylüyor. Amerika'ya know-how sattıklarını vurguluyor. "En fazla 10 yıl içinde şirketimizin değerini 10 milyar dolara çıkarırız" diyor... 


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur'dan söz ediyoruz. 2010 yılında kurduğu Nef markası ile gayrimenkul sektörüne, sektörün çalışma ve üretim anlayışına yenilikler kazandıran Timur, bir "nefes"te yaptıklarını ve yapacaklarını sıralıyor. "Nefes"ten ilham alarak oluşturduğu Nef markasının çalışma anlayışım, "Başkasının derdine dertlenmek" üzerine kurduğunu söylüyor. 


Tasarımı insanlar için lüks olmaktan çıkararak, bir yaşam biçimi haline getirme anlayışını misyon edindiğini söyleyen Timur, 24 odalı ev konsepti Foldhome (kişiye özel kullanım alanlarından oluşan konsept sinema, playstation ve müzik odası gibi alanlara kullan-öde sistemiyle sahip...