02 / 05 / 2024

nef haliç son durum

nef haliç son durum

Timur Gayrimenkul'ün " Nef " markasıyla inşa ettiği Nef Haliç fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Nef Haliç projesi 5.5 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef imzasına sahip Nef Çekmeköy projesinde satışlar devam ediyor. Son 50 dairenin satışa sunulduğu projede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi!

110 yıllık Haydarpaşa Garı’nda 2015'te başlayan restorasyon çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan çatı restorasyonu ve Haydarpaşa Garı'nın son hali havadan görüntülendi.

Hatay'daki meclis binasının son hali mecliste!

Hatay ilinde bulunan meclis binasının son hali meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı binanın son durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Kuru Gıda Hali'nde son durum 2018!

İGTOD Başkanı Karlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Eyüp Kaymakamı Dölek, İGTOD'un Başakşehir'deki yeni yerleşim yerini inceledi. İşte Başakşehir Kur Gıda Hali'nde son durum...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın son hali görüntülendi!

29 Ekim'de ilk etabı açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona yaklaşılıyor. 3. Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi. 

nef haliç son durum Haberi

nef haliç son durum


Timur Gayrimenkul'e ait Nef markası ile hayata geçirilen Nef Haliç projesi Nef Haliç Suites ve Nef Haliç Flats olarak ikiye ayrılıyor. 5.5 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Nef Haliç Konutları 61 bin metrekare inşaat alanında 4 blok halinde yükseliyor. 


Bir bloğun ofislere ayrıldığı Nef Haliç Konutları'nda 288 adet daire yer alıyor. 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nef Haliç Konutları'nda 1+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Nef Haliç Konutları'nda 1 oda 1 salon konutlar 60 metrekare ile 90 metrekare arasında, 3 oda 1 salon konutlar 90 metrekare ile 125 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Nef Haliç fiyatlar 200 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Nef Haliç ödeme planı:


Nef Haliç Konutları'nda yüzde 10 peşinat ödemesi sonrasında, teslimlerde yüzde 15'lik bir ara ödeme...