29 / 04 / 2024

nef Inİstanbul fiyatlar

nef Inİstanbul fiyatlar

Inİstanbul İş GYO Nef fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor.

Mini Countryman’e bu ay 212 bin 277 TL zam geldi! Mini Countryman'in yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Mini Countryman’e bu ay 212 bin 277 TL zam geldi... Mini Countryman'in yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte Mini Countryman güncel fiyat listesi...

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi! İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları!

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi... Peki Mini Countryman'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları...

Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatlarına hemen bakın! Sandero Stepway zamlandı mı? 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de Nisan ayına özel 150 bin liraya 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatları!

Nef Brentford London fiyatları belli oldu. 3 yıl kira garantisi sunulan Nef Brentford London projesi İngiltere'nin Londra merkezinde Nef tarafından hayata geçiriliyor. 

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Nef Bahçelievler fiyatları! 

Nef Bahçelievler fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor. 50 daireye özel peşinde yüzde 20 indirim sağlanan proje İstanbul Bahçelievler'de hayata geçiriliyor. 

NEF Kandilli ev fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki, NEF Kandilli ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

nef Inİstanbul fiyatlar Haberi

nef Inİstanbul fiyatlar

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyan Inİstanbul Topkapı Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul İş GYO Nef fiyat listesi konutların metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteye yer verilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Inİstanbul Topkapı'da 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısmında bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor. Projenin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi öngörülüyor.


İş GYO Inİstanbul'un sosyal donatı alanları; güvenlik, kapalı otopark, basketbol sahası, futbol alanları, kreş, oyun alanları, asansör, fitness center, sinema, mescit, yüzme...