05 / 05 / 2024

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Galatasaray Emre Akbaba için NEF'in evlerini satacak!

NEF'in değeri 1.5 milyon dolara ulaşan Miami'deki birkaç daireyi Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba için transferi için Galatasaray'a verdiği ve yönetimin bu konutları satmaya çalıştığı iddia edildi.

Nef'in hedefi 3D yazıcıyla ev yapmak!

Nef'in gayrimenkulde yeni hedefi  3D yazıcı ile ev yapmak. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Hedefimiz bu yılın üçüncü çeyreğinde 3D yazıcı ile ev yapmaya başlamak" dedi.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 121 tanesi resmen satıldı!

Nef'in açık artırmayla satışa sunulan 133 ticari ünitesinden 121 tanesi için sözleşmeler imzalandı.

Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı!

Turyap aracılığıyla açık artırma usulü ile satışa çıkarılan Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı.

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi bugün satışa çıkıyor!

Nef'in 103 mağaza ve 43 ofisi açık artırma yöntemiyle bugün satışa çıkıyor. Satışa çıkan ticari gayrimenkullerin fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Nef’in ticarileri açık artırma ile satılacak!

Nef, İstanbul’un çeşitli bölgelerindeki 141 adet ticari gayrimenkulü, açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Nef’in ticarileri 21 Aralık Perşembe günü satışa çıkarılıyor.

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Ünlüler, Nef’in Brunch’ında buluştu!

Nef'in ev sahipliğini yaptığı sağlıklı yaşam brunch’ında, cemiyet dünyasının ünlü isimleri buluştu.

Nef'in ‘Foldhome’ konsepti lüks segmentte uygulanıyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Mimar Esin Tümer, bugünkü yazısında Nef'in ‘Foldhome’ konseptini değerlendirdi. İşte, Mimar Esin Tümer'in bugünki yazısı...

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

İnistanbul Hayat projesi satışta! 376 bin TL'ye!

İş GYO ve Nef'in İnistanbul Topkapı'daki 3. etabı İnistanbul Hayat projesinde ön satışlar başladı. İnistanbul Hayat Topkap'da fiyatlar 376 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat Haberi

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen Inİstanbul Rezidans'ta 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari ünite yer alıyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor.  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Inİstanbul Topkapı'da teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri mevcut. 


Davutpaşa Inİstanbul Evleri sosyal alanları; basketbol sahası, futbol alanları, mescit, sinema, kreş, asansör, güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanlarından meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat!

Inİstanbul satış fiyatları 320...