09 / 05 / 2024

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi

Bu hafta 17 ağustos depreminin 17. yıl dönümü…Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye ve Kayseri'ye değer katacak vizyon projelerinin başında gelen kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

NEF Novu, üniversite gençliğinin yeni ev adresi!

Geliştirdiği farklı konseptlerde markalı konut alanına yeni bir vizyon kazandıran Nef, aynı yaklaşımını gençler için de devam ettiriyor. 

NEF Sultanmurat ile Küçüksu’da dönüşüme başlıyor!

2010’dan bu yana en küçük alanları bile değerlendirerek, büyük işlere imza atan Nef, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanmurat ve Küçüksu’da kentsel dönüşüme başlıyor…

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Nef'ten Kentsel Bulmaca projesi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucusu A. Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen “Vizyon Atölyesi” kapsamında, 17 Ağustos Büyük Marmara Depremi’ne özel bir program geliştirildi

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Kayseri'nin vizyon projelerinden biri olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde birinci etap çalışmaları hızla devam ediyor.

Kentsel dönüşümde kat karşılığı bitiyor!

GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, , “Çalışmaları süren yönetmelikle artık kentsel dönüşüm kat karşılığı yerine bedel karşılığı ile yapılacağı bir vizyon sunulacak. Böylelikle müteahhide fazladan kat verilmeyecek." açıklamasını yaptı.

EBRD,NEF ile Türkiye’de konut yapacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Nef olarak tanıdığımız Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım ortak oluyor. Kurulacak ortaklık ile kentsel dönüşüme yönelik, modern, sürdürülebilir, depreme dayanıklı ve son teknolojiye sahip konut üretimi yapılacak.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projelerin başında gelen Seyrani kentsel dönüşüm projesinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi Haberi

Nef Kentsel Vizyon Atölyesi

Türkiye için çok büyük bir önem taşıyan bu tarihte; gayrimenkul sektörünün lider firması Nef ile Kentsel Vizyon Atölyesi çok önemli bir projeyi hayata geçiriyor olacak.


Nef, İstanbul’a nefes aldıracak, 200 metre genişliğinde, 50 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol’u ilk kez açıklıyor.


Yeşil Yol, Küçükçekmece’den Pendik’e kadaruzanacak ve olası depremde toplanma yerleri olarak kullanılabilecek.


Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı ve Şehir Plancısı A. Faruk Göksu’nun ev sahipliğinde projenin detayları 16 Ağustos Salı günü...