29 / 04 / 2024

nef Nefis Pazar kampanyası

nef Nefis Pazar kampanyası

Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde 14-15 Aralık’a özel yüzde 40 indirim imkanı sağlanıyor.

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli?

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası hangi projelerde geçerli sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef'in yeni kampanyası 14-15 Aralık 2019 tarihleri arasında geçerli olacak.

Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası!

Nef 5 projesinde Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası başlattı. İşte Nef Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası detayları...

Nef, Türkiye'nin en büyük ilk 5 cirolu şirketlerinden biri olacak!

Son 2 yıldır Nef'i markalı konut pazarının lideri yapan Erden Timur, gayrimenkulde üretim sistemini değiştirecek yeni bir metot üzerinde çalıştığını söylüyor. Timur, hedefinin gayrimenkul sektöründe üretim metodunu değiştirmek olduğu söyledi.

Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'deki 6 daireyi işletiyor!

2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul; Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 13:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 11:30'dan itibaren başlayacak.

Kağıthane Cuma Pazarı, Nef 163'e mi taşınıyor?

Kağıthane ilçesi içinde 3 mahallenin içinden geçen ve Cuma Pazarı'nın yeni yeri Nef 163 olarak planlanıyor. Henüz kesinleşmemiş bu durum Telsizler, Gültepe ve Ortabayır mahallelerini etkileyecek

Kağıthane’yi geleceğe taşıyan yatırımda Nef imzası!

Kağıthane Telsiz Mahallesi’nde Kağıthane Belediyesi ve NEF işbirliğinde gerçekleşen kültürel tesis, kapalı pazar ve aile sağlık merkezi 13 Nisan 2013’te Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete girdi...

Nef Kağıthane 11'de 215 bin TL'ye!

Nef Kağıthane 11de 60 ila 70 metrekarelik 1+1 konutların fiyatları 215 bin TLden; 70 ila 85 metrekarelik 2+1 konutların fiyatları ise 385 bin TLden başlıyor. 3+1 konutların ise satışı tamamlandı...

Nef Kağıthane fiyatları! 795 TL taksitle! 2500 TL maaş alıyorsanız bugün ev sahibi olabilirsiniz!

Nef Kağıthane 11'de; toplam 348 adet konut bulunuyor. 2500 TL maaş alıyorsanız bugün ev sahibi olabilirsiniz sloganıyla yola çıkan projede taksitler 795 TL'den ve peşinatlar ise 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projede fiyatlar 219 ile 690 bin TL arasında değiş

Nef 2 Haliç fiyatları! 249 bin TL'ye!

Nef 2 Haliç projesi toplam 327 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1+1, 2+1, 1+1 loft ve 2+1 loft olarak tasarlandı. Nef İki Haliç projesinde yer alan konutların fiyatları da 249 bin TL'den başlıyor ve 684 bin TL'ye kadar yükseliy

Levent Çarşı Pazar'da 10 yıl kiraya zam yok!

Turyap Metro istasyonunun altında kurduğu Çarşı Pazar'daki kiracılarına 10 yıl boyunca zam yapmayacağını açıkladı. Dükkanların metrekaresi 150 dolardan başlayan fiyatlarla kiralanıyor

nef Nefis Pazar kampanyası Haberi

nef Nefis Pazar kampanyası

Sadece 14-15 Aralık'a özel Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Basınekspres ve Nef Çekmeköy projelerinde sayılı dairede yüzde 40 indirimle daireler yeni sahiplerini bekliyor.

Nef, Nefis Cumartesi ve Nefis Pazar kampanyası kapsamında konut  sahibi olmak isteyenlere yıl sonu indirim kampanyasını sunuyor. Nef 5 projesinde yer alan sayılı daireler için 14-15 Aralık'ta yüzde 40 indirim imkanı sağlıyor.

Nef'in yüzde 40 indirim fırsatı, Nef Reserve Kandilli, Nef Reserve Yalıkavak, Nef Bahçelievler, Nef Çekmeköy ve Nef Basınekspres projelerinde geçerli olacak.

Toplam 5 projede geçerli olan yüzde 40 indirim kampanyası 14-15 Aralık tarihlerinde konut sahibi olmak isteyenlere sunulacak.

Web: