25 / 07 / 2024

Nef topkapıyı satın aldı

Nef topkapıyı satın aldı

Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50 - yüzde 50 şeklinde paylaşılacak.

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy satılık dükkan!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesindeki dükkanlar 2 Mart'ta satışa çıkacak. Projede ayrıca garantili kira sistemi ile fırsatlar sunuluyor...

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

LetterOne, Dia'yı satın almak için teklif verdi!

Yatırım şirketi LetterOne, İspanyol gıda perakendecisi Dia'yı satın almaya karar verdi. Anlaşmanın olması durumunda 500 milyon liralık sermaye artışı yapılacak.

NEF Çekmeköy'de ticari alanlar çok yakında satışta!

Özyeğin Üniversitesi'nin yanı başında, binlerce konutun yer aldığı, Türkiye'nin en hızlı satan projesi NEF Çekmeköy'ün ticari alanları çok yakında satışa çıkıyor. 

Nef Koruköy yakında satışta!

NEF Çekmeköy'ün 3. etabı Nef Koruköy yakında satışa çıkacak.

Nef topkapıyı satın aldı Haberi

Nef topkapıyı satın aldı

Türkiye genelinde projeler geliştirmek için bir araya gelen İş GYO ve Nef, İstanbul Topkapı bölgesindeki projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 


Yüzde 75 İş GYO, yüzde 25 Nef hisse paylaşımı ile satın alınan arazinin mülkiyeti, yeni yapılan satış işlemi ile yüzde 50 - yüzde 50 şeklinde paylaşılacak. Yüzde 75 İş GYO ve yüzde 25 Nef mülkiyet payı ile alınmış olan 80 bin metrekarelik arsanın, yüzde 25'lik kısmı 94 milyon bedel karşılığında, Nef'e...