03 / 05 / 2024

Nef Vakfı eğitim desteği

Nef Vakfı eğitim desteği

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı yeni okullar açacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ni bünyesinde barındıran Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) yeni okullar açacak.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Pakistan'daki eğitim şehri için protokol imzalandı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ile Kuveyt Yardım Kuruluşu International Islamic Charity Organization arasında "eğitim şehri"ne destek için protokol imzalandı

Maarif Vakfı'ndan Cibuti'de eğitim hamlesi!

Türkiye Maarif Vakfı ve Cibuti Eğitim Bakanlığı arasında üç farklı alanda işbirliği protokolü imzalandı.

Osmaniye Kadirli Eğitim Vakfı yeni hizmet binası açıldı!

Genel merkezi Ankara olan Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı yeni hizmet binası coşkuyla açıldı. Ankara’da yaşayan Osmaniyelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen açılışa Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ile Ruhi Ersoy’da katıldı.

Nef Vakfı eğitim desteği Haberi

Nef Vakfı eğitim desteği

"Nefes"ten aldığı ilhamla, her nefesinde ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak için projeler geliştiren Nef Vakfı, 7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunmaya devam ediyor. Son iki yıldır Türkiye genelindeki tüm üniversitelere yapılan duyuru ve çağrı sonrasında yüzlerce öğrenciye 12 ay boyunca burs veriyor. 2 haftada 1.500’ün üstünde kişinin başvurduğu burs başvuruları, 14 Ekim’e kadar devam edecek.


Geçtiğimiz yıllarda yüzlerce öğrencinin yararlandığı burs programına bu yıl da ilgi yüksek. Nef Vakfı Bursu almak isteyen öğrencilerin; T.C vatandaşı olmak, ihtiyaç sahibi olmak ve 2,0 olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak gibi kriterleri karşılaması gerekiyor.


Milli Eğitim Bakanlığı’na her yıl 10 anaokulu

Nef Vakfı’nın eğitim desteği burslarla sınırlı değil. Nef İlkokulunu tamamlayarak Milli eğitim Bakanlığı’na kazandıran Nef, geçtiğimiz yıldan itibaren 5 yıl...