29 / 04 / 2024

Nef Yalıkavak nerede

Nef Yalıkavak nerede

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Peki Bodrum Nef Yalıkavak ne zaman teslim?

Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı! Bir ay sonra teslim!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Nef'in imazasıyla hayata geçirilen Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Nef Reserve Yalıkavak Prive projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Velux Yalıkavak tüm detayları belli oldu! Peki, Velux Yalıkavak projesi nerede? Velux Yalıkavak projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Velux Yalıkavak 12 soruda tüm detaylarıyla.

Velux Yalıkavak nerede? Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022!

Velux Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı ve Velux Yalıkavak fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerinin yer aldığı Velux Yalıkavak projesinin detayları...

Neva Yalıkavak nerede?

Neva Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Neva Yalıkavak projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Taşevler Yalıkavak nerede?

Seba Taşevler Yalıkavak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi satışa çıktı...

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı...

Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'ta ev kiraladı!

Ailesine olan düşkünlüğü ile bilinen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’daki iki evini kalabalık ailesine tahsis etti. Kendisi işe eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Yalıkavak’ta bir ev kiraladı...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor!

Yalıkavak'ta yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ta yaşam bu yaz başlıyor. Projede kiralamalar başladı.

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Nef Reserve Yalıkavak'ta teslim heyecanı!

Son 4 yılda 18 proje ve 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, Yalıkavak'ta son denize sıfır koyda yer alan Nef Reserve Yalıkavak'ın teslimine de Ağustos ayında başladı.

Nef Yalıkavak nerede Haberi

Nef Yalıkavak nerede


Nef Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta 100 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İçerisinde 500 daire, otel ve mağaza bulunan Nef Yalıkavak Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilirken, 3+1, 4+1 ve 5+1 villa tipleri de bulunuyor. 


Nef Yalıkavak projesinde otelin işletmesi Banyan Tree tarafından yapılacak. Projede 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel mevcut. 

Bodrum Nef Yalıkavak ne zaman teslim?


Üç tarafı denizle çevrili bir burunda inşa edilen Bodrum Nef Yalıkavak projesinde anahtar teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Bodrum satış ofisi: Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla


Tel: 444 9 633

Web: http://nefyalikavak.com

Pınar...