29 / 04 / 2024

Nef Yalıkavak satılık daire

Nef Yalıkavak satılık daire

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alan Nef Yalıkavak projesinde ön talepler toplanıyor. Proje 100 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nef Yalıkavak teslim tarihi...

Nef Yalıkavak adres bilgisi!

Nef Yalıkavak projesinde 2+1'den 4+1'e kadar normal daire ve 3+1'den 5+1'e kadar villa seçeneklerine yer veriliyor. Proje için ön talepler alınıyor...

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kağıthane Nef 05 satılık daire!

Arsa alanı 8 bin metrekare olan Kağıthane Nef 05 Evleri'nde 96 adet daireye yer veriliyor. Kağıthane Nef 05 satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık!

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Nef Yalıkavak satılık daire Haberi

Nef Yalıkavak satılık daire

Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazadan meydana geliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Nef Yalıkavak projesinde daire büyüklükleri 88 metrekare ila 420 metrekare arasında değişiyor. 


Üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alan Nef Yalıkavak projesinde 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel bulunuyor. Projede ön talepler toplanıyor. 


Nef Yalıkavak teslim tarihi!


100 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nef Yalıkavak teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. 


Muğla Bodrum Yalıkavak Beldesi'nde yer alan Bodrum Nef Yalıkavak Banyan Tree Bodrum Hotel'de Rainforest konsepti, cilt ve vücut bakım adaları, Türk hamamı, Beach Spa gibi özel hizmetler sunuluyor. Projede otel işletmeciliği Banyan Tree tarafından yapılacak. 


Bodrum satış ofisi:...