25 / 05 / 2024

Nef yurtdışı planları

Nef yurtdışı planları

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı!

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Toplam 406 daireden meydana gelen projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor..

NEF basın toplantısı yarın!

Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur’un ev sahipliğinde özel toplantı düzenleniyor. Toplantıda Nef’in 2017 planları, yeni yatırımları ve sektördeki son durum hakkında bilgi verilecek.

Nef, EBRD ile ortak şirket kuracak!

Nef’in önümüzdeki dönem planları ile ilgili konuşan Timur, “EBRD ile ortak bir şirket kuruyoruz. Birlikte Nef markalı konut ve Novu markalı yurtlar yapacağız” dedi.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

NEF Bodrum geliyor!

2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde satışlarını tamamlayan Nef yeni bir projeye imza atıyor. Nef yurtdışında da birçok projeye imza atıyor. Yeni proje Muğla Bodrum'da yükselecek.

Nef 2016'da yurtdışına açılacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, 2016'ya hızlı bir giriş yapacaklarını belirterek, "Yıl içinde Nef New York projesinin iansmanını yapmayı planlıyoruz. Ayrıca, ingiltere ve Almanyadaki projelerimizin de detaylarını netleştireceğiz" dedi.

Türkiye'de arsa sahibi, yurtdışında müteahhit kazanıyor!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, " Türkiye'de karlılıklar çok düşük. Bu nedenle ben işimi yurtdışına taşıyorum. Türkiye'de arsa sahibi kazanıyor. Ama yurtdışında müteahhit de kazanıyor." dedi.

Nef yurtdışı planları Haberi

Nef yurtdışı planları

Sektörün en hızlı ve en çok satış yapan lider gayrimenkul markası Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Hakan Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.


2010 yılında kurulan ve 4. yılında sektörün en hızlı ve en çok satış yapan gayrimenkul markası konumuna gelen Nef, 2020 yılında dünyada 10 metropolde Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyor. Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atarak, reel sektörde 5 yılda milyar TL ciroya ulaşan ilk şirket olan Nef’in bu başarısı yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar tamamı İstanbul’da 25 proje hayata geçiren şirket, yurtdışındaki ilk projesini ise New York’ta hayata geçiriyor.


Nef’in yurtdışı stratejilerini...