09 / 05 / 2024

Nejat Recai Dursun kimdir

Nejat Recai Dursun kimdir

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Nejat Recai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun kimdir? Nejat Recai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nejat Recai Dursun'un biyografisi...

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Ekonomist Nejat Özonay: Konut yatırımı olmazsa kiralar düşmez!

Merkez Bankası, birden fazla konuta sahip olanlara yönelik vergilendirme politikalarının gözden geçirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından ekonomist Nejat Özonay, konut piyasasını masaya yatırdı. 

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ekonomi Uzmanı Nejat Özonay'dan Türk yatırımcılara uyarı!

Yatırımcıların gözünden borsanın değerlendirilmesi: Nejat Özonay'ın dikkat çeken tweetleri... İşte ayrıntılar...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Ekonomist Nejat Özonay, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir dizi tweette, Borsa İstanbul'da yaşanan yükselişler ve düşüşlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özonay, yükseliş dönemlerinde yatırımcıların cesaretlendiğini ve hızlı çıkışlarda ihtiyatsız davrandıklarını belirtti.

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Nejat Recai Dursun kimdir Haberi

Nejat Recai Dursun kimdir

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yetki verilmesi yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Utopya Turizm İnşaat'a ait Utopia World Hotel'in satış işlemlerinin 30 Mart 2021 tarihi itibariyle tamamlanması nedeniyle; şirketimizin yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarının artırılmasına, hali hazırda faaliyette bulunduğu bu sektöre ilişkin olası satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın KAP açıklaması:
Şirket yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak;

Şirketimize ait Utopia World Hotel'in satış işlemlerinin 30.03.2021 tarihi itibariyle tamamlanması nedeniyle;

-Şirketimizin Yenilenebilir Enerji alanındaki yatırımlarının artırılmasına,

-Hali hazırda faaliyette bulunduğumuz bu sektöre ilişkin olası satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyemiz Nejat Recai DURSUN'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketimizi...