20 / 05 / 2024

Nejla Akkaya

Nejla Akkaya

MD Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi, Nejla Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım 2014 tarihinde Bayrampaşa, Terazidere Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre    Akkaya tarafından kuruldu.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Aker Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Mimarlık Limited Şirketi Güngören’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Akkaya tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

İkitelli OSB'den 3 milyon metrekarelik ek alan talebi!

İkitelli Organize Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Akkaya, bölgede dikkat çeken problemlerle ilgili firmalarla yapmış oldukları anket kapsamında, en temel sorunun kapasite artışına gidilememesi olduğunu belirtti.

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Akkaya ve Saime Dilber ortaklığında kuruldu.

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesem Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akkaya tarafından kuruldu.

Nejla Akkaya Haberi

Nejla Akkaya

MD Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi, Nejla Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu.


MD Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Konut,işyeri ve benzeri binaları güvenlik arttırıcı,dayanıklı dekoratif metal gövdeli ve ahşap giydirmeli çelik kapılar ile yangına dayanıklı ve işlevsel yangın kapıların imalatını yapmak. b.Her türlü madeni eşya imalatı,alım satımı,ithalatı ve ihracatı yapmak alınan işleri başka firmalara yaptırmak. c.Üretim konusu ile ilgili her türlü kilit,menteş,ispanyolet,kapı kolu ve benzeri hırdavat malzemeleri alım satımı ve ihracatı yapmak. d.Üretim konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışı,firmalardan distribütörlük,mümessilik,temsilik,bayilik almak veya vermek. e.Mobilya sanayi kapsamına giren her türlü metal,ahşap,PVC ve benzeri mamulün satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. f.Her türlü inşaat işleri yapmak.Toplu konut inşaatına girmek,ihalelere katılmak,kat karşılı toplu konut yapmak,her türlü inşaat malzemesi...