07 / 05 / 2024

Nemrut Dağı tarkan

Nemrut Dağı tarkan

EMITT Fuarı'na katılan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, doğaya karşı duyarlılığıyla bilinen Tarkan’la Nemrut Dağı’na inşa edilen amfitiyatronun açılışını yapmak istediklerini söyledi...

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

Ağaç kesen, benzinlik, otel isteyen Tarkan mı çevreci?

Gazeteci Mevlüt Tezel, "Tarkan da arsasına imar alıp AVM ya da benzin istasyonu yapacak işte! Daha önce de Ömerli'deki villasındaki ağaçları kestirmişti. Zeytin ağaçlarına üzül, hükümeti eleştir, sonra da arsana imar çıkarmak için yıllarca belediyelerin kapısını aşındır! Bu mu çevrecilik" diyor...

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Tarkan Londra’da 54 milyon liralık ev baktı!

Baba olduktan sonra daha çok yatırım yapan Tarkan'ın Prens Harry’nin de sarayının olduğu Londra’daki Kensington bölgesinden ev alacağı konuşuluyor. Megastar'ın beğendiği lüks villanın fiyatı ise yaklaşık 54 milyon lira.

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tarkan 10 milyon TL’lik reklam parasıyla kızına gayrimenkul alacak!

Tarkan’ın, yüzü olduğu Coca-Cola’yla anlaştığı ücret duyanlara dudak uçuklattırıyor.  Tarkan’ın, yüzü olduğu içecek firmasından 10 milyon TL aldığı öğrenildi. Megastar’ın reklam için şarkı yaptığı da söyleniyor. 

Tarkan Hollywood yıldızlarına komşu olacak!

ABD'nin Miami kentinde Hollywood yıldızlarına komşu olmaya hazırlanan Tarkan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı.

Tarkan tatil için 23 bin TL'ye 1 haftalık villa kiraladı!

Tarkan tatil için kesenin ağzını açtı. Tarkan'ın cebinden 8 odalı ve 5 banyolu malikaneyi 1 hafta kiralama karşılığında da 5 bin 600 euro (yaklaşık 23 bin TL) çıktı.

Tarkan Kemerburgaz'da ofis kiraladı!

Megastar Tarkan, Kemerburgaz'da bin metrekare büyüklüğünde bir ofis kiraladı. Ofisin aylık kirası 30 bin lira, yıllık kira bedeli ise 360 bin lira olduğu iddia edildi.

Nemrut Dağı tarkan Haberi

Nemrut Dağı tarkan

19’uncu Emitt Fuarı, Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuara katılan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen, doğaya karşı duyarlılığıyla bilinen Tarkan’la Nemrut Dağı’na inşa edilen amfitiyatronun açılışını yapmak istediklerini söyledi. 


SÜZEN, “Tarkan’ın doğaya karşı hassasiyetini biliyoruz. Daha önce Seferihisar’a, Hasankeyf’e ve birçok HES projesine destek verdi. Nemrut için aynı duyarlılığı bekliyoruz. Kültür başkanlığımız açılışı yapması için Tarkan’a teklif sunacak” dedi.        


Tarkan’dan olumlu yanıt alacaklarını düşündüğünü söyleyen Süzen şöyle konuştu: “Beklentimiz, bölgenin tanıtımına katkı sağlamak için yaptırdığımız 5 bin kişilik amfitiyatronun açılışını Megastar Tarkan’la gerçekleştirip ses getirmek.”


Milliyet...