10 / 05 / 2024

Nemrut Jeotermal Elektronik tesis

Nemrut Jeotermal Elektronik tesis

Zorlu Enerji Elektrik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Nemrut Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular İşletme Ruhsatı 30 gün süreli olarak verildi...

Zorlu Nemrut jeotermal elektrik üretimi ruhsat iptalini geri aldı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Nemrut Jeotermal elektrik üretimi ruhsat iptalini geri aldı.

Özgen Grup Elektrik Elektronik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgen Grup Elektrik Elektronik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hami Çebi, Gülce Çebi, Nergis Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Mehmet Şimşek: Elektronik ihaleler 800 milyon dolar tasarruf sağladı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada elektronik ihalelerin, elektronik satın almaların ihale sürecini kolaylaştırdığını belirterek, "Şu anda 800 milyon dolarlık bir tasarruf sağladı bize" dedi.

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Koza Enerji Üretim Atık Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Gıda Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Kadir Aladoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Karel Elektronik Yönetim Kurulu Kararları revize edildi!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 03.04.2014 tarih ve 2014/6 sayılı, 10.04.2014 tarih ve 2014/8 sayılı ve 18.04.2014 tarih ve 2014/9 sayılı yönetim kurulu kararlarını revize etti...

Zorlu Enerji'den Simav jeotermal sahası hakkında açıklama!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Kütahya'da bulunan Simav jeotermal sahası hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Elektrik-elektronik sektöründen 4 ayda 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildi!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nden ( TET ) yapılan açıklamaya göre, Elektrik-elektronik sektörünün, bu yılın ilk 4 ayında 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.

Nurdan Yıldırım Özcan: 1 milyon konutu jeotermal enerji ile ısıtmayı hedefliyoruz!

Yaşar Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurdan Yıldırım Özcan, 2018'e kadar 1 milyon konutun jeotermal enerji ile ısıtılmasının hedeflendiğini ifade etti

Nemrut Jeotermal Elektronik tesis Haberi

Nemrut Jeotermal Elektronik tesis

Zorlu Enerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bitlis İl Özel İdaresi tarafından, Şirketimizin %75 oranında hissedarı olduğu Nemrut Jeotermal Elektrik Üretimi A.Ş.'ye,  Bitlis İli, Tatvan İlçesinde geçerli olmak üzere 30 yıl süreli "Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular İşletme Ruhsatı" ve 03.06.2014 tarihine kadar geçerli olacak olan "Jeotermal ve Doğal Kaynaklar Arama Ruhsatı" verilmiştir. İlgili ruhsatlar 23.09.2013 tarihinde yürürlüğe...