03 / 05 / 2024

nemrut sorunu

nemrut sorunu

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Nemrut Limanlar bölgesindeki yolları düzenleyeceklerini açıkladı. Mustafa Toprak, Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi....

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu çözülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "İlçede 22 hisseli parselde mülkiyet sorunu bulunurken, anlaşma çerçevesindeki hisse devri sonucunda parsel toplamının yüzde 63'ünün sorunu çözülmüş ve geriye kalan yüzde 37'lik kısmı da 2015 sonuna kadar çözülecek" dedi.

Gaziantep'in trafik sorunu çözülecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in en büyük sorunu olan trafiğe kesin çözümler bulacaklarını açıkladı. Şimşek: "17 istasyonlu olacak metro hattı ile vatandaşımızı bu alanda inşallah rahatlatacağız" dedi.

Veysel Eroğlu: 77 ilde su sorunu çözüldü!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu "Gelecek için yeni barajlar yapıyoruz, en az 30 yıl sorun olmayacak" dedi. Eroğlu, Türkiye'nin 77 ilinde su sorunu olduğunu ve bütün illerdeki sıkıntıyı çözdüklerini ifade etti.

Tire'nin en büyük iki sorunu yol ve otopark!

İzmir'in birçok ilçesinde olduğu gibi Tire'de de en büyük sıkıntı yolların bozukluğu ve otopark sorunu. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'ten vatandaşların en büyük iki isteği bunlar oldu.

Manisa'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

MASKİ, içme suyunda yaz aylarında kuraklıktan kaynaklanan sorunların önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırdı. 11 farklı noktada yapılacak sondaj çalışmaları ile mahallelerin içme suyu sorunu kalmayacak.

Aydın Karacasu'nun yol sorunu çözülüyor!

Karacasu'nun yol sorunu çözüne kavuştu. Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Kenan Tabak'ın gündeme taşıdığı Karacasu yolu kamulaştırma konusu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla gündeme alındı.

Gaziantep'te konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı..

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.

Çiğli'nin en büyük sorunu otopark!

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

Etimesgut'taki mania sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor!

İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor. İnşaat sektörü yaklaşık 50 yıl önce çizilen Ankara'daki mânia hattının yeniden gözden geçirilmesini istiyor.

Ankara'da mania hattı sorunu kentsel dönüşümü engelliyor!

Başkent Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra lüks konut inşaatlarının da yapımı tüm hızıyla sürüyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor.

Karaman'da OSB sorunu çözülüyor!

Karaman'da OSB yanındaki 4 Milyon m2’lik alan, mevcut OSB genişleme alanına ilave edilerek, arsa sorunu ortadan kalkmış olacak. *Bu arada OSB’de arsa rantının da önüne geçilecek, devir işlemleri OSB yönetimi müdahale edecek.

Denizli Horasanlı'nın su sorunu çözüldü!

Denizli Horasanlı'nın 10 yıllık su sorunu çözüldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çok şükür sistemimizi kısa sürede kurduk. İhtiyaç olan tüm bölgelerimizin sıkıntılarını tek tek çözmeye devam ediyoruz" dedi.

nemrut sorunu Haberi

nemrut sorunu

İzmir Valisi Mustafa Toprak, günde 5 bin TIR'ın giriş çıkış yaptığı Aliağa Nemrut Limanlar bölgesindeki yol sorununa ilişkin sanayicilerin uzun süredir beklediği müjdeyi verdi. 


Toprak, yolların valilik, belediyeler ve karayollarının ortak çalışmasıyla düzenleneceğini bildirdi. Aliağa Gümrük Müdürlüğü'nde bölgedeki 11 limanın yetkilisiyle bir araya gelen İzmir Valisi Mustafa Toprak, basına kapalı toplantının çıkışında açıklama yaptı. 


Bütüncül yaklaşım Vali Toprak, limanları barındıran Nemrut Körfezi'nin 20 milyar dolarlık ithalat ve ihracat kapasitesi ile ülke sanayisi için son derece önemli olduğunu belirterek, "Alsancak Limanı'na da baktığımızda orada da 20 milyar dolarlık bir hacim var. Yani Nemrut ile eşdeğerde gidiyor. Ancak Nemrut bölgesi zaman içerisinde çok hızlı biı* şekilde gelişti. Bu gelişmeyle birlikte iç yollar ve bağlantı yollan da arttı. An cak buradaki sanayicimizin yollar ko...