28 / 04 / 2024

Neo Bolluca 3 projesi

Neo Bolluca 3 projesi

Neo Bolluca 3 projesinde 2+1 ile 3+1 şeklinde daireler yer alıyor. Neo Bolluca 3 iletişim bilgisi haberimizin devamında bulunuyor.

Neo Bolluca 3 Evleri!

Neo Bolluca 3 Evleri 4 blok şeklinde metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzası taşıyor.

Neo Bolluca 3 nerede?

Toplam 84 daireden oluşan Neo Bolluca 3 projesi Neo Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Neo Bolluca 3 nerede?

Neo Bolluca 3 satışta!

Neo Yapı, şimdi Neo Bolluca projelerinin devamı olan, 4 blok ve 84 daireden oluşan havalimanı girişine otoban bağlantısı olan ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde ki Neo Bolluca 3 projesini satışa sundu.

Amazfit Neo akıllı saat, BİM'e geliyor! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

3 Şubat 2023 BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Amazfit markasına ait Neo akıllı saat dikkat çekti. Ayrıca elektronik yazı tahtası, HP Travel genişleyebilir sırt çantası da 3 Şubat 2023'te BİM'de raflarda olacak. İşte detaylar...

Carrefour'dan 2023 indirimi! Tecno Pova Neo 2'de 2023'ün ilk kampanyası... 3 Ocak fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 Carrefour farkıyla geliyor. Yeni yıla kampanyalarla giren Carrefor, Tecno Pova Neo 2'ye CarrefourSA Kart'a özel  yüzde 9 indirim hakkı sunuyor. Peki Tecno Pova Neo 2 fiyatı ne kadar?

Samsung Neo QLED 8K televizyon modelleri ve 3 Aralık 2022 fiyat listesi

Samsung Neo QLED 8K televizyonların fiyatları Aralık ayında ne kadar oldu? Samsung 8K TV'ler kaç TL? İşte Samsung 8K TV, 3 Aralık fiyat listesi...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Bolluca 6 lansman öncesi fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Neo AVM Bolluca projesi geliyor!

Neo AVM Bolluca projesi geliyor. Arnavutköy'ün ilk AVM'si olacak Neo AVM Bolluca'da çalışmalar 2- 3 ay içerisinde başlayacak. Projede hem daireler hem dükkanlar yer alacak.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca fiyat listesi!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de 3 blok halinde yükselen Neo Park Bolluca 20 daireden meydana geliyor. Neo Park Bolluca fiyat listesi 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Neo Bolluca 3 projesi Haberi

Neo Bolluca 3 projesi

Neo Yapı tarafından yükselen projede toplamda 84 adet daireden oluşuyor. Neo Bolluca 3 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerine yer veriliyor. 


4 blok olarak tasarlanan projede kapalı fitness alanı, açık yüzme havuzu, çocuk parkı, her daireye özel otopark mevcut. 


Konum olarak metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 





Neo Bolluca 3 iletişim bilgisi:

Tel: 444 96 39

Web: www.neoyapi.com/

Ezgi...