06 / 05 / 2024

NEO Bolluca 5 projesi

NEO Bolluca 5 projesi

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu ayın başlarında Realme, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 240 W hızlı şarj ile GT Neo 5'i duyurdu. Çin'den gelen haberlere göre şirket, Realme GT Neo 5 SE veya Realme GT Neo 5 Lite isimli biraz daha düşük özelliklere sahip bir telefon üzerinde çalışıyor.

Merakla beklenen Realme GT Neo 5 satışta! İşte özellikleri

Geçen hafta Realme , amiral gemisi GT Neo 5 akıllı telefonunu Çin'de tanıttı. 

Realme GT Neo 5'in tanıtımı gerçekleşti! 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme bugün 240W hızlı şarj desteğine sahip GT Neo 5'i tanıttı. İşte GT Neo 5'in 240W ve 150W versiyonlarının fiyatları...  

Bütçe dostu telefonlar üreten Realme'den 240W şarjlı ilk akıllı telefon müjdesi: Realme GT Neo 5!

Son günlerde sızıntılarla tartışılan Realme GT Neo 5 modelinin teknik özellikleri ve Geekbench puanları ortaya çıktı.

Arnavutköy'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 487 bin TL'ye icradan satıyor...

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Bolluca 6 lansman öncesi fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Neo AVM Bolluca projesi geliyor!

Neo AVM Bolluca projesi geliyor. Arnavutköy'ün ilk AVM'si olacak Neo AVM Bolluca'da çalışmalar 2- 3 ay içerisinde başlayacak. Projede hem daireler hem dükkanlar yer alacak.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca fiyat listesi!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de 3 blok halinde yükselen Neo Park Bolluca 20 daireden meydana geliyor. Neo Park Bolluca fiyat listesi 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

NEO Bolluca 5 projesi Haberi

NEO Bolluca 5 projesi

Dünyanın en büyük havalimanına en yakın yaşam merkezi olan Arnavutköy’ün, bu önemli projelerin hayata geçmesiyle 2 yıl içerisinde her gün milyon insan trafiğini karşılayan bir yaşam merkezi haline de geleceği öngörülüyor. 


Arnavutköy, son yıllardaki hızlı büyümesiyle İstanbul’un dördüncü büyük ilçesi oldu. Ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1 milyon kişiye ev sahipliği yapması öngörülen Yenişehir ile popülerleşen Arnavutköy’de; Yeni İstanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan yeni havalimanı ticari bölgesi, ofis alanları, üniversiteler, oteller, parklar ve konutlar yer alacak. Yenişehir olarak planlanan Arnavutköy ilçesi, hızlı gelişimi ile de bölgenin değerini arttıracak. Bölgedeki projelerin hayata geçmesini takiben iş gücünün de bu bölgeye yönlenmesiyle, bölgedeki gayrimenkul projeleri daha da önemli hale geliyor. Uzun yıllardır bu bölgede yatırım yapan Neo Yapı...