27 / 04 / 2024

Neo Gölpark etkinlik

Neo Gölpark etkinlik

NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara kadar her şey düşünüldü

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile K.H. Margaretha tarafından kuruldu.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Ekonomistle Türk Yapı Sektörü Raporu'nu değerlendirecek!

Türk Yapı Sektörü Raporu 2016 açıklanıyor. Ekonomistler raporu değerlendirecek. 28 Şubat Salı günü etkinlik düzenlenecek.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Neo Gölpark etkinlik Haberi

Neo Gölpark etkinlik


Neo Yapı tarafından Bolluca'da inşa edilen NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor. NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara, yüz boyama akMesinden pilatese kadar her şey düşünüldü. 

Çocuklardan doğaya fidan armağanı Neo Yapı hin her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikimi bu yıl da 23 Nisan'da yapılacak. Şenliğe katılan çocuklar toprakla buluşturacakları fidanlarla doğa sevgisini doyasıya yaşayacaklar. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarının da olacağı etkinlikte çocuklar, eğitmen gözetiminde yaptıkları resimlerle sanatsal faaliyetlerde de...