27 / 04 / 2024

Neo Gölpark etkinlikleri

Neo Gölpark etkinlikleri

NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara kadar her şey düşünüldü

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Eski Muğla evleri beyaza boyandı!

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Muğla'nın Menteşe ilçesinde eski Muğla evlerinin yaşatıldığı Kentsel Sit Alanı'ndaki mahallenin sakinleri, ücretsiz dağıtılan kireçlerle evlerine badana yaptı

220 kişilik grup Yassıada'ya çıkarma yaptı!

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Çevre ve Doğa Hakları Komisyonu, İstanbul milletvekilleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililerden oluşan 220 kişilik bir grupla Yassıada’ya denizden çıkarma yaptı.

Neo Gölpark etkinlikleri Haberi

Neo Gölpark etkinlikleri


Neo Yapı tarafından Bolluca'da inşa edilen NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor. NeoGölpark sakinleri ile birlikte herkese açık olacak etkinlikte çocuklar için profesyonel animasyon gösterisinden, illüzyon gösterisine, 23 Nisanların vazgeçilmezi pamuk şekerden, rengarenk balonlara, yüz boyama akMesinden pilatese kadar her şey düşünüldü. 

Çocuklardan doğaya fidan armağanı Neo Yapı hin her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikimi bu yıl da 23 Nisan'da yapılacak. Şenliğe katılan çocuklar toprakla buluşturacakları fidanlarla doğa sevgisini doyasıya yaşayacaklar. Birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek ikramlarının da olacağı etkinlikte çocuklar, eğitmen gözetiminde yaptıkları resimlerle sanatsal faaliyetlerde de...