15 / 05 / 2024

Nera Suit Konaklama adres 

Nera Suit Konaklama adres 

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri'nde 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama!

İzmir Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor. Proje kampanyasına özel ev alanlara, Bodrum Isis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

Hatay Eshab-ı Kehf Külliyesi Konaklama Tesisi çalışmaları başladı!

UNESCO Dünya Kültür Mirasları Geçici Listesi'nde bulunan Eshab-ı Kehf'e yapılacak konaklama tesisinin inşa edileceği alanda imar planına esas, jeolojik, jeoteknik etüt çalışması başlatıldı.

Büyükçekmece Belediyesi 44.6 milyona konaklama tesisleri yaptıracak!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece'de “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatı işini ihaleye çıkardı. Konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.

Afşin Eshab-ı Kehf'e konaklama tesisi inşa edilecek!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Eshab-ı Kehf'in UNESCO Listesi'ne alınmasıyla inanç turizminin daha da arttığını belirterek Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bölgede büyük eksikliği hissedilen konaklama tesisi için yapım ihalesine çıkacağnı bildirdi.

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı!

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor. Yaşar Suit Esenyurt projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Nera Suit Konaklama adres  Haberi

Nera Suit Konaklama adres 

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü konaklama evleri, suit otel, Otel, pansiyon, dinlenme evleri motel, işletmek, pastane, lokanta, kafeterya, gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, turistik alanlar, ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. 2- Turizme yönelik konaklama evleri, suit otel, otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3- 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi...