29 / 04 / 2024

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.



Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Algan ve Necati Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Nera Suit Konaklama Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü konaklama evleri, suit otel, Otel, pansiyon, dinlenme evleri motel, işletmek, pastane, lokanta, kafeterya, gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, turistik alanlar, ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir. 2- Turizme yönelik konaklama evleri, suit otel, otel, motel, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3- 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 4- Bu amacını gerçekleştirmek için kullanılan tüm malzeme, mamul, alet, makine, cihaz ve teçhizatın alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 6- Şirketin amacına ulaşabilmesi için gerekli makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ferağ etmek, kiraya vermek, kiralamak. 7- Konusu ile ilgili patent vesair sınaî ve fikri hakları iktisap etmek bunları başkalarına devretmek kiralamak teknik yardım anlaşmaları yapmak.


Geri Dön