07 / 05 / 2024

Neşet Çağlayan mahalle meclisi

Neşet Çağlayan mahalle meclisi

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan mahalle meclisi uygulamasının beşincisinin Tekke Mahallesi'ndeki oturumuna katıldı. Açılış konuşması yapan Neşet Çağlayan 2015'te atılım ve hizmetlerin arka arkaya hayata geçeceğini belirtti.

2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem bekçi alımı başvuru sonuçları belli oldu mu?

18 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru işlemlerinin ne zaman açıklanacağı gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Bekçi alım sonuçları 2023! Bekçi alım sonuçları açıklandı mı? EGM bekçi alım sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçi alımları sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, adaylar tarafından merak ediliyor. İşte 1250 erkek Çarşı ve Mahalle bekçisi alımı sonuçlarına dair detaylar!

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Neşet Çağlayan mahalle meclisi Haberi

Neşet Çağlayan mahalle meclisi

Orhangazi'de mahalle meclisi toplandı


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Mahalle Meclisleri ile vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Mahalle Meclisi uygulamasının beşincisinin Tekke Mahallesi'ndeki oturumuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tekke Mahallesi Meclisi'nin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yaptı. 


Orhangazi'de 2015 yılının bir atılım ve hizmetlerin arka arkaya hayata geçeceği bir yıl olacağını belirten Neşet Çağlayan, "Gerek yeni eğitim kurumlarımızın bir bir hayata geçmesiyle, sağlık kurumlarımızın özellikle yeni devlet hastanemizin hizmete girmesiyle beraber Orhangazi'de otoyol ile birlikte beklenilen nüfus artışı ve canlanma beklentisi var. Bu canlandırmayı yönlendirecek Orhangazi halkının faydalanacağı hale getirmek için yine yerel yöneticiler olarak bizlerin görevi olacak. Bu konuda bir çok projeler hazırlandı, bunların tek tek süreçlerinin tamamlanması ile uğraşıyoruz. Tekke Mahallesinin üst kısmında bulunan TOKİ alanlarında dördüncü etabını...