30 / 04 / 2024

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor. Mamak'm çehresini değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi yeni bir yatırımı daha Mamaklı gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor!

Mamak'ın çehresini değiştiren dev yatırımlara imza atan Mamak Belediyesi yeni bir yatırımı daha Mamaklı gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.Neşet Ertaş Geçlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor.

Aile ve Gençlik Fonu yasalaştı! Fonun kaynakları neler?

Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Bu kapsamda, fonun kaynaklarının ne olacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Bakanlık 4 bin 147 personel alıyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek için 300 Büro Personeli, 866 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2 bin 981 Destek Personeli (temizlik) alımı yapılıyor. Peki, 2022 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB kura çekimi ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorusu merakla soruluyor. İşte merak edilen yanıtlar!

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Beyoğlu Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İBB Meclisi’nde oy çokluğu ile Beyoğlu Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilen ve mahkemelik olan İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki gençlik merkezini yurt olarak işletmek için açılan ihale sonuçlandı. İhaleyi, İBB şirketi Boğaziçi Yönetim A.Ş. kazandı. 

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi Haberi

Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi

İsmini ünlü Halk Ozanı Neşet Ertaş'tan alan Neşet Ertaş Geçlik ve Kültür Merkezi hizmet için gün sayıyor. Mamak'ta eksikliği hissedilen yatırımları birer birer tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunan Mamak Belediyesi bir gençlik merkezini daha gençlerle buluşturacak. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak son derece engebeli bir araziye sahip. Bu zorlu şartlara birde yılların ihmal edilmişliği eklenince ilçemiz bir çok hizmetten yoksun kalmış. Bizler göreve İçlikten sonra en büyük sorun olan gecekonduyla ciddi bir şekilde mücadeleye başladık ve büyük kentsel dönüşüm projelerine hız verdik. Kentsel dönüşümün yanı sıra sosyal dönüşümü de gerçekleştirecek projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Neşet Ertaş Gençlik ve Kültür Merkezi şimdiden başta gençlerimiz olmak üzere tüm Mamaklı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

3 katlı...