05 / 05 / 2024

Nesim Ekinci özgeçmiş

Nesim Ekinci özgeçmiş

Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci kimdir? Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Nesim Ekinci...

Konut sektörü uygun faizli ve ödenebilir krediyle hareketlenir!

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, son senelerde kendini gösteren konuta erişim zorluklarının, özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi fırsatlarının sağlanması ve genel olarak ev alımlarına kapsamlı teşviklerin gelmesi ile çözüleceğinin altını çizdi. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Konut fiyatları maliyetlerdeki artışlardan nasıl etkilendi?

MERYAP Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, inşaat girdi maliyetlerindeki yükselişi konut alıcılarına yansıtmamak amacıyla sektör temsilcilerinin bugüne kadar büyük çaba gösterdiğini belirtti. Nesim Ekinci, artışların fiyatlara yansıtıldığını ve yükselişin sürdüğünü dile getirdi.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Mersin'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinde ele alınan 1/5 binlik imar önemli olduğunu açıkladı.

1/5 binlik imar planı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Ekinci 1/5 binlik imar planının onaylanması halinde sektörün en az 10 bin kişiyi istihdam sağlanacağını söyledi.

Nesim Ekinci: Mersin'de yatırımların önü açılmalı!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Küresel rekabet içerisinde bir cazibe merkezine dönüşebilmek için çalışma başlattığını dile getirdi.

Mersin'de 5 binlik imar planı onaylanırsa yatırımın önü açılır!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, Mersin'deli 5 binlik imar planı onaylanması halinde kentin yatırımda önünün açılacağını söyledi. İşte o açıklama:

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Nesim Ekinci özgeçmiş Haberi

Nesim Ekinci özgeçmiş

Nesim Ekinci kimdir?

Nesim Ekinci, Ağrı doğumlu. Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, aynı zamanda Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanıdır.


Nesim Ekinci'nin Ekinci İnşaat web sayfasında yer alan mesajı şu şekilde:


"Ekinci İnşaat olarak biz, bugün için gerekli tüm konforu sağlamakla birlikte gelecekte var olacak şekilde tasarladığımız, yüksek kaliteli olarak hayata geçirdiğimiz, insanların içinde yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacakları yaşam alanları inşa etmekten büyük onur duyuyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana benimsediğimiz en büyük ilkemiz olan yaşadığımız topluma, kentimize ve ülkemize hizmet etmek misyonundan sapmadan yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.


Artan konfor, lüks ve huzur beklentilerini tüm projelerimizde birebir karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşarken yalnızca güzel evler değil, iyi komşuluklar da geliştirecek şekilde çalışıyoruz. Müşterilerimizin yanında tedarikçilerimizi, çözüm ortaklarımızı ve en önemlisi çalışanlarımızı da...