03 / 05 / 2024

Neslihan Atagül dükkanı

Neslihan Atagül dükkanı

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül vakıf kuracak!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çocuklar ve yardıma muhtaç kişiler için bir vakıf kuracak. Doğulu, bunun için bakanlıklarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları’nda arsa alıyor!

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Kaz Dağları'ndan arsa almak için kolları sıvadı. Doğlu, bölgede35 dönümlük bir arsa beğendi...

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel’den Kamboçya'lı aileye ev!

Neslihan Atagül ve Öykü Karayel Kamboçya’da evi olmayan görme engelli minik Rattika için Türkiye’de kampanya başlattı. Oyuncuların Bahreyn’deki fanları da kampanyaya destek olup Rattika ve ailesi için ev yaptırdı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Zekeriyaköy'den ev kiraladı!

8 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine giren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti Zekeriyaköy'den 8 bin TL'ye ev kiraladı.

Dükkan kirası nasıl belirlenir?

Taşınmaz malını kiraya veren kimseler, kiracının ödeyeceği kira bedeli konusunda farklı hesaplamalar yapabiliyor. Peki, dükkan kirası nasıl belirlenir? Kira bedelini belirlemek için dava ne zaman ve nasıl açılır?

Kırıkkale'de kat karşılığı konut ve dükkan yaptırılacak!

Kırıkkale İli Bahşılı Belediye Başkanlığı, Bahşılı Doğanay'da kat karşlığı konut ve dükkan inşa ettirecek. Söz konusu işin muhammen bedeli 9 milyon 585 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Gaziemir'de 5.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 5 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırmayla ihale edilecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. İstanbul Zeytinburnu Cevizlibağ lokasyonunda inşa edilen proje 37 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

İzmir Gaziemir'de 4.2 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

İzmir İflas Müdürlüğü tarafından İzmir İli, Gaziemir İlçesi'nde bulunan 4 dükkan 4 milyon 200 bin TL bedelle 4 Eylül günü açık artırma suretiyle ihale edilecek.

Ankara'da icradan 4.2 milyon TL'ye satılık 9 dükkan!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan 9 dükkan Ankara 15.İcra Dairesi tarafından 4 milyon 250 bin TL bedelle 12 Ağustos günü 14:00 ile 14:05 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Ankara Çankaya'da 8.1 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Çankaya'da bulunan 12 dükkan, 25 Haziran 2015 günü saat 14:10'da satışa çıkarılıyor.

Neslihan Atagül dükkanı Haberi

Neslihan Atagül dükkanı

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen yılın mart ayında ticarete atılmıştı.  Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşlerin işleri istedikleri gibi gitmedi.

Kadir Doğulu ise konuyla ilgili “Biz o dükkânda sadece lokma yedik. Orası Neslihan’ın abisinin, biz sadece destek verdik ama evet maalesef ticaret bu bazen tutmuyor. Ağabeyi dükkânı kapatmak zorunda kaldı'' açıklamasında bulundu.