05 / 05 / 2024

Neslihan Karadavut

Neslihan Karadavut

Güneşli Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Neslihan Karadavut, öksüz öğrencilerinin yaşadığı harabe evi yenilemek için güzel bir proje başlattı

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Kuruldu!

Bakkah Turizm Seyahat Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed M. Sultanseyyid ve Neslihan Genç tarafından kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Neslihan Tonbul kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Neslihan Tonbul kimdir? Neslihan Tonbul daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Neslihan Tonbul'un eğitim hayatı nasıldı? Neslihan Tonbul 'un hayatına dair merak edilenler.

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Groupe Aravıs Yapı Anonim Şirketi Bakırköy'de Osman  Karadavut tarafından kuruldu.

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hbk Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Şahin Ayfer Höbek tarafından kuruldu.

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Neslihan Karaarslan tarafından kuruldu.

Neslihan Karadavut Haberi

Neslihan Karadavut

Önce okulda başlayan projeye zamanla tüm Güneşli destek verdi ve Balıkçı ailesi bir ayda yeni bir eve kavuştu. Okul müdürü Selahattin Ceylan bu kadarla kalmayıp çalışmayı seneye gönüllü aile projesine dönüştürmeyi düşündüklerini söylüyor.


Bağcılar Güneşli'de yaşayan Balıkçı ailesinin aslında acıklı bir hikâyesi var. Anne dört yıl önce vefat etmiş, ölmeden önceki son iki yılını da felçli geçirmiş. Ondan iki yıl sonra da çocuklarına bakan anneanne vefat etmiş. Baba oto boyacılığı yapıyor ama geliri iyi değil, bir yandan da eski dükkânından kalan vergi borçlarıyla boğuşuyor. Üç çocuktan 16 yaşındaki Derya aile bütçesine yardımcı olabilmek için okulu lise birde terk etmiş. Ortanca kardeş 7. sınıfa gidiyor. En küçük kardeş Kübra ise aynı okulda özel eğitim sınıfında okuyor. Yaşadıkları evin durumu gerçekten içler...