09 / 05 / 2024

nesrin cevadzade

nesrin cevadzade

Bu gece final bölümünün yayınlanacağı Star TV'de yayınlanan Ağır Roman dizisinde kentsel dönüşüm krizi yaşanıyor...

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leısure Busıness Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Yeşiltaç tarafından kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu’na Çelik Yapılar Oscar’ı!

Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı Tiryakioğlu, Avrupa’nın çelik yapılar konusunda bilim Oscar’ı kabul edilen Charles Massonnet Ödülü’nün sahibi oldu.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Ernes Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Ernes Gayrimenkul Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Gönültaş tarafından kuruldu. 

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egeliler Teknik Hırdavat Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Türkyılmaz tarafından kuruldu.

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntek İzolasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Karabay tarafından kuruldu. 

Nesrin Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesrin Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Göl tarafından kuruldu.

Nesrin Göken: Finansman sorunu satış pazarlamaya henüz yansımadı!

Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Nesrin Göken, Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında konut sektörünün geldiği son durum hakkında değerlendirme yaptı...

nesrin cevadzade Haberi

nesrin cevadzade
Bu gece final bölümünün yayınlanacağı Star TV'de yayınlanan Ağır Roman dizisinde kentsel dönüşüm krizi yaşanıyor. Kentsel dönüşüm ve rant kavgasının içerisinde sıkışan insanların hikayelerinin anlatıldığı dizi Balat'ta çekiliyor. Star TV'nin kentsel dönüşüm kelimesinin kullanılmasını istemediği öne sürüldü. Dizinin oyuncularından Nesrin Cevadzade bu iddiayı doğruladı. Dizinin yapımcısı Kemal Can yazılı yaptığı açıklamada iddiaları kabul...