06 / 05 / 2024

Nesrullah Tanğlay bitlis

Nesrullah Tanğlay bitlis

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Dev banka bir çırpıda açıkladı! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Türkiye'de seçim sonrası dövizin yönüne ve hareketine dair tahminler gelmeye devam ediyor. Tahminlerden biri de Commerzbank'tan geldi. 15 Mayıs sabahı dolar tam bu kadar olacak! Euroyu da unutmadı! Kemerlerinizi bağlayın!

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

Urbanist Architecture'e Build Architecture Awards’tan ödül!

Mimar Ufuk Bahar öncülüğünde İngiltere’nin başkenti Londra’da kurulan Türk mimarlık şirketi Urbanist Architecture, Build Architecture Awards’tan ödüle layık görüldü.

Nesrullah Tanğlay kimdir?

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan İnteraktif Hologram Ödülü verildi!

Sektöründe bir ilke imza atarak tanıtımını interaktif hologram teknolojisi ile yapan Piyalepaşa İstanbul, bu inovatif tanıtımı ile Digital Signage Expo Apex 2016’da ödüle layık görüldü.

Bitlis Ahlat'ta DAP projesi tanıtıldı!

Bitlis’in Ahlat İlçesi’nde, Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin proje destekleriyle ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi. DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, DAP İdaresine bağlı 14 ilin bulunduğunu belirterek, görevlerini anl

Kızılay iş merkezi aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Kızılay Kocaeli Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu, yeni binasının tanıtımını düzenlediği basın toplantısı ile yaptı. Şişmanoğlu, aylık 50 bin liraya kiraya verdiklerini açıkladı.

Nesrullah Tanğlay bitlis Haberi

Nesrullah Tanğlay bitlis

Nesrullah Tanğlay, 1975 yılı Bitlis doğımlu. Öğrenimini Bitlis'te tamamladı. 1996 yılından bu yana esnad olarak çalışıyor.

2009'da AK Parti Bitlis Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Tekrar 2009'da yapılan İl Kongresinde, İl Sosyal İşler ve İl Yerek Yönetimler Başkanlığı görevinde bulundu.

2012 yılında Ak Parti Bitlis Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. 

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı...