03 / 05 / 2024

Nest Dropcami kaldı

Nest Dropcami kaldı

Google' ın sahip olduğu Nest şirketi ev güvenliği için kamera üreten Dropcam' i 555 milyon dolara satın aldı. Satın almanın duyurulmasının hemen ardından 'mahremiyet' tartışmaları başladı...

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

Nest Kurtköy'de son konutlar! Ocak 2024'te teslim!

Nest Kurtköy projesinde yer alan son konutların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin teslimlerinin 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Yapı Kredi bombayı patlattı! Promosyon turaları emeklileri nest ettti! 

EYT'de detaylar netleşinde bankaların promosyon tutarları da aynı paralelde güncellendi. Yapı krediden gelen promosyon güncellemesi de vatandaşlar tarafından rağbet görmeye başladı. İşte Yapı krediden güncellenmiş haliyle promosyon tutarları.

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Nest Peyzaj Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de İbrahim Runa tarafından kuruldu.

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nest Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Göze tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest fiyat!

Seba Nest fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Nest fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nest Dropcami kaldı Haberi

Nest Dropcami kaldı

Google'ın sahip olduğu Nest şirketi ev güvenliği için kamera üreten Dropcam'i 555 milyon dolara satın aldı. Satın almanın duyurulmasının hemen ardından 'mahremiyet' tartışmaları başladı. Adeta mobese sistemi gibi evin içini denetleyecek kameralarla aktarılacak verilerinin Google'ın veri merkezlerinde toplanacağı iddia edildi.


Google'ın sahip olduğu yeni nesil ev aletleri şirketi Nest 555 milyon dolara video denetim sektöründe faaliyet gösteren Dropcam şirketini satın aldı.


Dropcam şirketi 100-200 dolar aralığında evlerin ve ofislerin denetlenmesi için şık kameralar üreten bir şirket.


Nest CEO'su Matt Rogers bu satın almanın Google ile bir ilgisi olmadığını söylese de satın alma özel hayatın mahremiyeti tartışmalarını da gündeme getirdi.


Google akıllı termostat gibi ev aletleri üreten Nest'i satın almıştı. Google'ın bu hamlesi 'ev kontrolünü' internete taşıma stratejisi olarak görülmüştü.


Nest'in özellikle ev için kamera...