03 / 05 / 2024

nest güzelbahçe fiyat

nest güzelbahçe fiyat

Nest Güzelbahçe fiyat bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz, proje Maltepe Askeri Lisesi'ne yakın konumda yükseliyor

Nest Güzelbahçe nerede?

Nest Güzelbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, projede fiyatlar 450 bin liradan başlıyor

Nest Güzelbahçe'de minimum fiyat 450 bin lira!

Nest Güzelbahçe'de fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Hurda deyip geçmeyin hepsi servet değerinde! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi

Eskiyen bakır ve demir eşyalar genellikle çöpe atılıyor. Oysaki bakır ve demir hurdanın değeri adeta resmen servet değerinde. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 9 Eylül 2023 hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyat listesi.

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı 18,86 TL seviyesi ile yükselişe geçti. ABD enflasyon verileri sonrası İslam Memiş, gümüş fiyatlarının pozitif olduğunu söyşyerek yeni tahmini açıkladı.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

Hurda fiyatlarında son durum! Demir ve bakır hurda kaç lira? İşte güncel hurda fiyat listesi 4 Eylül 2022...

Hurda fiyatlarında geçtiğimiz hafta indirim çılgınlığı başlamıştı. Demir ve bakır hurdaya peşpeşe indirim yapıldı. Peki hurda fiyatlarında son durum ne oldu? Demir ve bakır hurda kaç lira? İşte güncel hurda fiyat listesi 4 Eylül 2022...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gümüş fiyatları bugün sert düştü! Son dakika gümüş gram fiyatı

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş geçtiğimiz haftadan itibaren değer kaybetmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları 12 liranın altına düştü. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika gümüşün gram fiyatı...

Gümüş fiyatları düşüyor... 25 Nisan 2022 gümüş gram fiyatı!

Gümüş fiyatları, gümüş almak ve gümüşe yatırım yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş geçtiğimiz hafta düşüşe geçerken bu hafta nasıl başladı? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı nedir? İşte 25 Nisan 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüş'ten ters köşe olacak bir hamle! Gümüşün fiyatı düşüyor, peki ya neden?

Gümüş fiyatları, günlük olaylardan etkilenerek değişime uğramaya devam ediyor. Vatandaşlar gümüş fiyatları ile ilgili araştırma yaparken gümüş fiyatlarının düşmeye başladığını gördü. Peki ya neden? Gümüşün fiyatı neden düşüyor?

Yatırımcılar gümüşe odaklandı! 11 Nisan 2022 son dakika gümüşün gram fiyatı...

Yatırımcılar tarafından son zamanlarda gümüşe olan ilgi bir hayli yükseldi. Yatırımcılar önceden en kıymetli metal olarak sadece altına yatırım yaparken, son zamanlarda gümüşe yatırım yapanların sayısı artmaya başladı. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? 11 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

nest güzelbahçe fiyat Haberi

nest güzelbahçe fiyat


Nest Güzelbahçe projesi Nest Yapı imzası ile Güzelbahçe 'de 7 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Nest Güzelbahçe fiyat bilgileri haberimiz içinde yer alıyor.


8 blok halinde yükselen Nest Güzelbahçe 'de 39 daire 1 villa bulunuyor. Nest Güzelbahçe fiyat bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz.


İzmir Nest Güzelbahçe 'de yer alan konutların alanları 156 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Nest Güzelbahçe fiyat bilgisi haberimizin sonunda yer alıyor.


Nest Yapı Nest Güzelbahçe 'nin teslimlerinin Ağustos'ta gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje Maltepe Askeri Lisesi'ne yakın konumda yer alıyor.


Nest Güzelbahçe fiyat bilgisi: Nest Güzelbahçe 'de yer alan villa 700 bin liradan, daireler ise 450 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Nest Güzelbahçe İzmir 'de; yangın dedektörü, çocuk oyun alanı, 3 adet yüzme havuzu,...