30 / 04 / 2024

Netflix istanbul ofisi

Netflix istanbul ofisi

Sosyal medya düzenlemesi ardından harekete geçen dizi izleme platformu Netflix, İstanbul'da ofis açma kararı aldı. 

Netflix İstanbul'da ofis açacak!

Sosyal medya düzenlemesi ardından harekete geçen dizi izleme platformu Netflix, İstanbul'da ofis açma kararı aldı. 

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

IBS İstanbul ofisi Yeşil Ofis Diploması aldı!

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul ofisi ile sigorta brokerliği alanında Türkiye’de "Yeşil Ofis Diploması" almaya hak kazanan ilk şirket oldu..

Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi!

Lansmana özel ödeme planı kapsamında 50 ay 0 faiz imkanı sağlayan Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi iletişim!

Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede daireler 338 bin TL ile 897 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Atakent Tema İstanbul satış ofisi!

Atakent Tema İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Toplam 3 bin 610 adet konuttan oluşan projede daireler 323 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları'nde daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 2. etap satışları devam ediyor.

Concord İstanbul Evleri satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul 'da daire fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum ise 1 milyon TL olarak belirlendi. Concord İstanbul Evleri satış ofisi iletişim bilgileri...

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.

Netflix istanbul ofisi Haberi

Netflix istanbul ofisi

Dünyaca ünlü dizi izleme platformu Netflix İstanbul'da ofis açacağını açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; karar ile ilgili açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Netflix gibi global bir şirketin ülkemizde ofis açma kararını memnuniyetle karşılıyorum" dedi. Netflix'in Kurucusu ve eş CEO'su Reed Hastings, "Türkiye, zengin kültürü ve köklü hikaye anlatma geleneği ile bizim için çok değerli bir ülke. Bu nedenle muhteşem bir şehir olan İstanbul'da ofis açacak olmak bizi gururlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Netflix'in Türkiye ekibine ev sahipliği yapması planlanan ofis, 2021 yılının ikinci yarısında kapılarını açacak ve yeni istihdam olanaklarını beraberinde getirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, karara ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

"Özellikle son on beş yılda büyük gelişim yaşayan sinema ve...