03 / 05 / 2024

netten konut takibi yapılabiliyor

netten konut takibi yapılabiliyor

Türk girişimi bulunan ve yapı projelerinin bilgisayarda hazırlanmakta bulunan 3 boyutlu birebir modellerinin Google Earth üstünde konumlandırılmasıyla gerçekleştirilen uygulama, bilhassa ev sahibi olmayı planlayan önemli alıcıların beğenisini çekiyor.

Konut piyasasında seçimden sonra bunlar olacak! Kulis bilgileri sızdı: Kira takibi, 3'ten fazla evi olana vergi...

Yerel seçimlere 1 hafta kala konut piyasasında yapılacak düzenlemeler merak ediliyor. Maliye Bakanlığı’ndan sızan kulis bilgilerine konutlar ile ilgili birçok düzenleme kapıda. Peki neler olacak? 

Emlak Konut GYO sürdürülebilirlik komitesi kuracak!

Emlak Konut GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi çalışmalarının yürütülmesi, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi amacıyla sürdürülebilirlik komitesinin kurulmasına karar verildi. 

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Maketten konut satışına Meclis takibi!

Meclis, devremülk ve devre tatilden sonra maketten konut satışıyla ilgili şikayetler için alt komisyon kurdu.

15 maddede sitelerde aidat alacağının takibi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde aidat alacağının takibi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Maliye, konut kredilerini inceleyip vergi yakalayacak

Gelir İdaresi, konut sektöründeki vergi takibi için yeni bir uygulamayı devreye sokuyor.

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

Bozoğlu‘na icra takibi

İzmir'in Üçyol-Üçkuyular metro ihalesini alan Bozoğlu inşaat şirketine, bir yemek firması tarafından icra takibi başlatıldı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

netten konut takibi yapılabiliyor Haberi

netten konut takibi yapılabiliyor

Tamamen bir Türk girişimi bulunan ve yapı projelerinin bilgisayarda hazırlanmakta bulunan 3 boyutlu birebir modellerinin Google Earth üstünde konumlandırılmasıyla gerçekleştirilen uygulama, bilhassa ev sahibi olmayı planlayan önemli alıcıların beğenisini çekiyor.Markalı mesken projelerinin internet sayfalarını ziyaret edenler, 3 boyutlusunu da dolaşmak üzere 3DKonut.com’a gelirken, sitede kalma süreleri ortalama 30 dakikayı geçiyor. 1.316’sı İstanbul’dan, 148’i İzmir’den, 143’ü Ankara’dan, 75’i Antalya’dan ve 56’sı Bursa’dan olmak üzere Türkiye’nin derhal her ilinden takribî 2.500 projenin sergilendiği portal kullanıcılarına, hayat tarzlarına ve bütçelerine en müsait konutu seçme fırsatı sunuyor. Ev edinmeyi planlanyanlar, bundan böyle satış ofislerine gitmeden öncelikle ilgilendikleri projeleri internet üstünden 3 boyutlu gezebiliyor. Dünyanın ilk ve tek 3 boyutlu mesken portalını ziyaret edenler, projenin haritadaki gerçek konumundan belde merkezine bulunan mesafesine, ulaşım yolları...