10 / 05 / 2024

nevbahar mobilya üretimi

nevbahar mobilya üretimi

İnegöl’de 2010 yılında üretime başlayan Nevbahar Mobilya, Coddiva markasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Nevbahar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yalçın Kötek, 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yüzde 50 artırmayı planladıklarını söyledi.

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

Gaysan Mobilya'dan yeni Multimo Ranza tasarımı!

Türkiye’de 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo Twoo” ve “Multimo Ranza” ile, 2-3 çocuklu ailelerin çocuk odasını daha yaşanılır hale getirdi.

Gaysan Mobilya Multimo markasıyla yeniliklere devam ediyor!

Türkiye 30 yıldan bu yana çok fonksiyonlu mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, “Multimo” markasıyla 38 metrekarelik en küçük evde bile ne kadar güzel yaşanabileceğine dikkat çekti.

Towly mobilya ilk mağazasını İnegöl'de açıyor!

Mobilya üretimi yapan Towly, bu yıl ilk mağazasını açmayı planlıyor. Kendi markalarıyla mağazalar açmak olduğunu söyleyen Towly Genel Koordinatörü İlhan Akgüller, "İlk mağazamızı bu yıl İnegöl Mobilya AVM'de bin 500 metrekare alanda açacağız." dedi.

2015 Nevbahar Mobilya satışların yüzde 50 artırması bekleniyor!

İnegöl’de 2010 yılında üretime başlayan Nevbahar Mobilya, Coddiva markasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Nevbahar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yalçın Kötek, 2015 yılında yurtiçi ve yurtdışı satışlarını yüzde 50 artırmayı planladıklarını söyledi.

ZOW İstanbul trend_works konsepti ile 19-22 Mart'ta!

Tüm dünyaya mobilya üretimi konusunda hammadde akışı sağlayan Türkiye, mobilya sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı ZOW, yepyeni bir konsepti ülkemize taşıyor.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretiliyor!

İzmir'de mobilya sektörünün kalbi konumundaki Kısıkköy Mobilya Şehri'nde ünlü markaların ürünlerinin yanında, kişiye özel mobilya üretimi de yapılıyor...

İnegöl Mobilya Çarşı'da mağaza satışları başladı!

Bilindiği üzere mobilya üretimi konusunda dünya üzerinde oldukça büyük bir yere sahip olan İnegöl her geçen gün kendini geliştirmektedir, ihtiyaçlar doğrultusunda İnegöldeki firmaların her geçen gün üretimlerini büyüttüğünü izlemekteyiz.

Lasa Idea banyolara zenginlik katıyor!

Dekorasyon ve mobilya deyince akla ilk gelen isim her zamanki gibi İtalya. Birçok ünlü markaya sahip olan İtalya, mobilya üretimi konusunda dünyanın en önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.

nevbahar mobilya üretimi Haberi

nevbahar mobilya üretimi

Piyasanın durgunluğuna rağmen satışlarının iyi olduğunu ve 2015’te artmasını beklediklerini belirten Kötek, hem yurtiçinde hem de yurtdışında aranan bir marka olmayı hedeflediklerini kaydetti. Kötek  “Bu anlamda hem ülkemizde hem de yurtdışında satış noktalarımızı artırma düşüncesi içerisinde sürekli seyahatlere, fuarlara, Ar-Ge çalışmalarına değer veriyor, yeni stratejiler belirliyoruz. Gerçekleştirmeyi umduğumuz hedeflerimiz doğrultusunda doğru ürün, doğru fiyat, doğru hizmet beraberinde çok satışı getiriyor.” dedi. Ürünlerinin bir kısmını ihraç ettiklerini belirten Kötek, ticaretlerinin yüzde 50 ihracat, yüzde 50 iç pazar olacak şekilde hedef belirlediklerini söyledi. Sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kötek, İnegöl mobilya üreticileri olarak yurtdışı pazarlarında ısrarcı olunmalı. Fuarlar ihmal edilmemeli. Anlamsız rekabetlere girip fiyat ve kaliteden taviz verilmemeli. Kalite-fiyat bileşkesini doğru oluşturup, hızlı ve doğru hizmetlerle pazarda kendi müşteri portföyümüzü kalıcı bir...