04 / 05 / 2024

Nevita online konut satışı

Nevita online konut satışı

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, Mart ayında salgın sebebiyle Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancılara internet üzerinden 15 milyon liralık satış ve satış rezervasyonu yaptıklarını açıkladı.

İngiltere'de konut fiyatları tarihi seviyelere yaklaştı!

Online emlak portalı Rightmove tarafından açıklanan resmi verilere göre İngiltere'de konut fiyatları, aylık yüzde 1,1 ya da 4.207 pound artış göstererek 372.324 GBP'ye yükseldi ve tarihi seviyelere yaklaştı.

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Kiralık konut en çok bu 3 kentte aranıyor

Online emlak arama sitelerinden birinin yaptığı araştırmaya göre, yılın ilk yarısında ülke çapında en çok kiralık konut araması yapılan bölgeleri verilerine göre, İstanbul’un Esenler ilçesi ilk sırada yer alırken, Esenler’i Çayırova ve Fatsa geldi.

TOKİ ve bakanlıktan 28 ilde konut arsa satışı! Sadece 24 bin TL’ye…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, uygun fiyata arsa ve ev almak isteyenler için 28 ilde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkaracak. Söz konusu satışlar, 5, 6 ve 7 Nisan'da açık artırmayla yapılacakken, online açık artırmaya katılım ise 4 Nisan saat 10:30'dan itibaren sona erecek.

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

Büyükyalı, online randevu sistemiyle özel imkanlar sunuyor!

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden Büyükyalı projesi online randevu sistemini hayata geçirdi. Konut sahibi olmak isteyenlerkendi ihtiyaçlarını web sitesine girerek en uygun Büyükyalı konutunu belirleyebilecekler. Online randevu ile de kendilerine özel imkanlardan faydalanabilecek.

Pandemide yabancıya konut satışında Türkiye ön plana çıktı!

Yabancıya gayrimenkul satış şirketi Nevita tarafından hazırlanan rapora göre, Türkiye, koronavirüs döneminde yabancı konut satışında Avrupa ülkelerine göre en az kayıp yaşayan ülkelerin başında geldi.

Konutta online satış trendi!

Konut sektöründe, dış pazarın hareketlenmesiyle birlikte satışlar da arttı. Türkiye'ye konut satışlarında son dönemlerde Rusya ve Ortadoğu'dan ağırlıklı talep geliyor. Ev almak isteyenler Türkiye'ye gelemese de 'online'dan satış işlemlerini gerçekleştiriyor...

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Türkiye'den konut almak için Çinliler'den büyük talep!

Normalleşme süreciyle dijitalleşme büyük önem kazandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satışlara başladı. Yabancıya konut satışında ise rekor Çin’den geldi.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

Mart'ta yabancılara online gayrimenkul satışı 100 milyon TL'yi geçti!

GİGDER Başkanı Faruk Akbal, Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancıların ilgisini GİGDER olarak Facetime, Zoom, Skype ve Whatsapp gibi online platformlara taşıdıklarına dikkat çekti ve Mart ayında yabancılara online yapılan konut satış tutarının 100 milyon TL'yi geçtiğini kaydetti...

Nevita online konut satışı Haberi

Nevita online konut satışı

Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, salgın sebebiyle konut satışlarında durgunluk yaşandığını, durgunluğun özellikle son dönemlerde  daha gözle görülür olduğunu belirtti.

Türkiye'de koronavirüsün ilk görüldüğü tarihin 11 Mart 2020 olduğunu dile getiren Faruk Akbal, geride kalan 20 günlük sürede, inşaat şirketlerinin uzaktan satış için alternatif yöntemler geliştirdiğini söyledi.

Faruk Akbal, Nevita olarak Güngören ofisinde 10 dilde hizmet verdiklerini, hem trendleri hem de eğilimleri çok yakından takip ettiklerini söyleyerek, salgın sonrası hem VR gözlüklerle hem online araçlarla yabancı müşterilere sanal turlar yaptıklarını ve satışları  bu yöntemle devam ettirdiklerini söyledi.

Facetime, zoom, skype ve whatsapp  gibi online görüntülü konuşma programları sayesinde yurt dışındaki müşterilere tanıtım ve pazarlama faaliyetleri yaptıklarını belirten Akbal, "Bu sayede Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancılara 3 haftada internet üzerinden...